in

Braćo Srbi, intimni čin se NE ZAKAZUJE!

Snežana Dakić, Foto: Dragana Udovičić

Snežana Dakić je izazvala lavinu komentara onim što je ispričala na temu muško-ženskih odnosa.

– Čemu sve devojke nisu naučile savremene muškarce? I šta su im sve dopustile? Evo, pišite vi: sta bi trebalo da čine, a ne čine, kako bi trebalo da se ponašaju, a ne ponašaju se, da bi bili po našoj meri? Da bismo bile zadovoljne. Ja sasvim sigurno znam nekoliko stvari – počela je izlaganje na društvenim mrežama voditeljka.

– Evo, uzmimo najčešću situaciju: poznajete se, čak ste se i muvali, dopisivali, možda i poljubili i izlazite u zajedničkom društvu, a on glumi nezainteresovanost. Ne samo da ne ćaska i ne ukazuje nikakvu pažnju, ne dosipa ti vodu ili piće u čašu.. nego te gotovo i ne gleda celo veče!!! A posle ti piše poruke ili hoće da zakaže susret.

– Pa, kome je to privlačno? Gde je tu igra zavođenja? Kome je to zavodljivo? Da se neko pravi nezainteresovan. Da se ne izblamira u društvu što je pažljiv?! Mada, i tu postoje generacijske razlike: generacija X to sve poštuje i praktikuje. Ali malobrojna je u slobodnoj “cirkulaciji”. Mahom su oženjeni ili ih je tranzicija pojela – dodala je Snežana.

– A generacija Y i milenijalci nemaju pojma o osvajanju i udvaranju. Oni si razmaženi i prezaštićeni. Za njih je sve bilo servirano na tanjiru i očekuju da im se i ljubav i s**s prvo potvrde i ugovore. Ako smo u atmosferi glasne muzike, gde se igra, stoji, zar nije prilika da se jedno uz drugo razmeni energija, dozivi fluid, oseti hemija, uputi značajan pogled u oči? Zar to nije idealna “predigra” za dalje mogućnosti? Ili, jednostavno – cilj samo za sebe. Prijatan osećaj uzajamne pažnje… Stvarno ne razumem. 

– A posle pišu da zakažu s**s. Onda postaju hrabri. Ali postaju i nezanimljivi. Jer, ignorisanje je nezrelo i besmisleno. Ko je muškarcima rekao da je put do ženske pažnje – zanemarivanje i nepažnja? Kada su oni izgubili instinkt za osvajanjem i zamenili ga sa “neću ja nikoga da jurim” – dodala je Dakićeva.

– Pa, ne “juriš” ako pokažeš zainteresovanost, ako kažeš da je lepa, da joj je divna kosa, da joj haljina prelepo stoji… E, braćo Srbi, s**s se ne zakazuje . Do njega treba da se dođe u jednom odnosu bliskosti i zavođenja. Kod žena to nije “na dugme”, kao kod muškaraca. Ako je tako, na dugme, onda je to pružanje usluga, a zna se ko pruža usluge i pod kojim uslovima… Budimo u kontektu – zaključila je voditeljka.

Bonus video:

PRVI SNIMAK URAGANKI I MARIJE ŠERIFOVIĆ IZ ROTERDAMA: Vijori se SRPSKA zastava, a u pozadini HARMONIKA!

00:07

PRVI SNIMAK URAGANKI I MARIJE ŠERIFOVIĆ IZ ROTERDAMA: Vijori se SRPSKA zastava, a u pozadini HARMONIKA!

(Espreso)