in

BORIS NOVKOVIĆ POSTAO OTAC 4. PUT: Porodila se njegova 25 godina mlađa supruga!

Nakon priča da su se rastali stigla beba.
Hrvatski pevač Boris Novković (53) postao je tata četvrti put!

Boris i njegova 25 godina mlađa izabranica Iris Volf dobili su sina, a lepa studentkinja modnog dizajna dečaka je na svet donela u utorak, 13. aprila u zagrebačkoj bolnici Merkur, carskim rezom.

“Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsrećnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući”, rekao je Boris Novković.

Iris i Borisu ovo je drugo dete. Oni imaju i ćerku Si, koja je rođena u aprilu 2019, a pevač iz prethodnog braka ima još dva sina.

Krajem prošle godine objavljeno je da je pevačeva supruga Iris napustila zajednički dom, nakon čega su ga prozvali “kraljem propalih brakova”.

Boris iza sebe već ima tri braka – prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić sa kojom je bio pet godina u braku. Nakon toga trinaest godina je bio u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3).

Drugi brak se raspao jer se, kako su pisali hrvatski mediji, Boris Novković zaljubio u slikarku Ivu Višošević sa kojom sada čeka drugo dete.

Izvor: PressSerbia/T portal

Comments

comments