in

Bolna ispovest Paris Hilton

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Poznata svetska bogatašisa Paris Hilton šokirala je svet priznanjem da je bila zlostavljana u internatu od strane tamošnjeg osoblja, a detalje je podelila sa svetskom javnošći.

Naime, Paris tvrdi da je bila zlostavljana, nakon čega je bila primorana da se podvrgne pregledima grlića materice, koje su radili članovi osoblja u ranim jutarnjim satima dok je pohađala internat u Juti za problematične tinejdžere pre više od tri decenije.

Rijaliti zvezda je rekla da joj je detinjstvo “ukradeno” navodnim zlostavljanjem u školi “Provo kanjon” gde je provela 11 meseci kada je imala 17 godina.

Govoreći za Njujork tajms, Paris, koja je vodila kampanju za regulisanje “problematičnih centara za tinejdžere” otkako je prvobitno izašla u javnost sa navodnim incidentima fizičkog i mentalnog zlostavljanja u školi 2020. godine, rekla je da je pokušala da “zatamni” prijavljene incidente.

– Veoma kasno uveče, to bi bilo oko tri ili četiri ujutru. Mene i druge devojke bi odveli u ovu prostoriju i obavili lekarske preglede – objašnjavala je Paris i dodala:

– Ovo nije bilo čak ni sa doktorom. Bilo je to sa nekoliko različitih članova osoblja, gde bi nas stavili na sto i stavili svoje prste u nas. I ne znam šta su radili, ali to definitivno nije bio doktor i bilo je zaista strašno. Bilo je zaista zastrašujuće, i to je nešto što me je zaista blokiralo mnogo godina. Ali sada se stalno vraća i razmišljam o tome. A sada, gledajući unazad kao odrasla osoba, to je definitivno bilo seksualno zlostavljanje – rekla je Paris.

Paris je dalje opisala navodne incidente na Tviteru:

– Neispavana i pod jakim lekovima, nisam razumela šta se dešava. Bila sam primorana da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: “Ne!” Samo su rekli: “Umukni. Tiše. Prestani da se mučiš ili ćeš ići u Obs.

– Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bih mogla da se izlečim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča.

– Ovo je bilo iskustvo koje se ponavlja ne samo za mene, već i za druge #preživele. Bila sam zlostavljana i plačem dok ovo kucam jer niko, posebno dete, ne bi trebalo da bude seksualno zlostavljan. Moje detinjstvo mi je ukradeno i ubija me. Ovo se još uvek dešava drugoj nevinoj deci. – napisala je ona.

Bonus video:

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)