in

Bogdan definitivno ima ukusa – Pre Cece je ljubio nju! (foto)

Kako piše “Kurir” Bogdan i Vladana bili su dve godine nerazdvojni, a ona je posebno lep odnos imala sa njegovom ćerkicom Iskrom, sa kojom je par provodio dosta vremena. Posle dve godine došlo je do prezasićenja, ali se pra mirno i civilizovano rastao.

Iako Vladana nije obrisala fotografije sa Bogdanom na “Instagramu”, njih dvoje se na ovoj društvenoj mreži više ne prate, međutim, kada se sretnu, jedno drugo pozdrave sa osmehom, kaže izvor blizak Cecinom izabraniku.

Danas, posle dve prelepe žene, Bogdan je pronašao svoju sreću sa jednom od najlepših žena estrade, od koje se od početka romanse ne odvaja, a kako njemu bliski ljudi tvrde, nikad nije bio srećniji.

– Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu – ispričao je za “Kurir” proslavljeni atletičar i otac Cecinog dečka.

Hellomagazin