in

Boban Rajović frapirao priznanjem, pa otkrio zbog čega je završio iza rešetaka

Boban Rajović frapirao priznanjem, pa otkrio zbog čega je završio iza rešetaka

Pevač je imao problema sa zakonom.

Boban Rajović već dugo je prisutan na estradnoj sceni, a pre nego što je uspeo kao pevač, život mu nije bio nimalo lak.

Dugo je živeo u Danskoj gde se suočavao sa raznim egzistencijalnim problemima, a zbog loših postupaka završavao je iza rešetaka.

„Bilo je raznih problema kod mene i to je neka ljudska karma. Imao sam teških trenutaka, ali sada kad sam zreliji, ne stidim se nijedne sekunde svog života. Imao sam nekih pubertetskih nestašluka, tako da sam bio iza brave jedno dva puta, ali i to je za ljude. Mnogi kažu ko nije bio u zatvoru, nije probao nešto pravo u životu. Mada, taj moj boravak u zatvoru je bio nešto sasvim bezopasno i glupo. U svakom slučaju to me je opametilo i osnažilo“, izjavio je folker za Blic.

Boban je otkrio i kako je u dva navrata otišao u zatvor zbog ozbiljnih situacija.

„Što se mene tiče, prvi put sam u zatvoru bio zbog utaje poreza, a drugi put zbog pokušaja ubistva“,  šokirao je Rajović u emisiji „Amidži šou“, pa je dodao:

„Kada si mlad i odeš u neku sređenu državu ne možeš tek tako da ignorišeš zakone. U zatvoru sam bio zbog saobraćajnih prekršaja. U jednoj sređenoj državi ideš u zatvor zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, prolaska kroz crveno svetlo i svađanja sa policajcem koji te je zaustavio. Iskren da budem, voleo bih da idem u taj zatvor, o kom vam pričam, bar jednom godišnje pošto je tamo kao da si na odmoru. To je otvoreni zatvor, možeš da izađeš kad god hoćeš.“

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Dugovao sam pola miliona evra“: Kako se Boban Rajović izvukao iz kandži zelenaša