in

BLIŽI SE POROĐAJ, A LUNA NEĆE U BOLNICU? Lekari savetuju JEDNO, a ona ipak želi nešto DRUGO!

Termin za porođaj Lune Đogani jeste 15. jun, a u dogovoru sa lekarom koji joj vodi trudnoću ona bi uskoro trebalo da ode u bolnicu i tamo ostane sve do porođaja, piše Svet.

Kako se dalje navodi, Luna sada to ne želi.

-Da su normalni uslovi, kao što nisu, zbog korone i celog ovog haosa sa pandemijom, ne bi bilo problema da bude kod kuće, ali svi smatraju da bi za nju bilo najbolje da se zaštiti od virusa u bolnici. Ipak je manja verovatnoća da tamo pokupi virus od nekog. Ovako, svaki dan izlazi iz stana na svež vazduh, da prošeta psa, pa se viđa sa familijom, često i fanovi znaju da je čekaju ispred zgrade, i veća je verovatnoća da dobije koronu – ispričao je izvor blizak Đoganijevoj za pomenuti medij.

foto: Instagram

Ovaj izvor istakao je i to da je upravo Luna insistirala na tome da Prvomajske praznike i Uskrs provedu u Brusu.

-Pošto je lepo vreme Luna je želela da odu negde u prirodu, a Markova majka živi u Brusu, imaju kuću sa dvorištem, priroda na sve strane, vazduh je svakako čistiji nego u Beogradu, pa joj je to putovanje prijalo, iako su se svi po malo pribojavali kako će podneti put. Markova majka Nedeljka potrudila se da ugodi snajki tako da joj ništa nije falilo i sve je bilo, što se kaže, potaman. Njih dve imaju lep odnos, super se slažu. Iako su i Gagi i Anabela želeli da budu sa njima za Vaskrs, nisu se ljutili niti pravili problem što je Luna želela malo da se skloni iz Beograda, ipak je viđaju u prestonici svakodnevno – zaključio je izvor za Svet.

(Espreso/Svet)