in

Bivša striptizeta otkrila sve o raskalašnom ponašanju princa Harija

Bivša striptizeta otkrila sve o raskalašnom ponašanju princa Harija

Ima li kraja skandalima kada je u pitanju kraljevska porodica?

Bivša striptizeta Keri Rojal koja je bila poznata pod imenom Lejdi Dominik, iznela je skandalozne detalje o princu Hariju, koga je upoznala na jednoj žurci u intimnoj atmosferi.

Povod da ovo ispriča bila je knjiga princa Harija, koja je podigla veliku prašinu. U autobiografiji princ Hari je spomenuo žurku u Las Vegasu kojoj je prisustvovala i striptizeta Lejdi.

Princ Hari koji je tada imao 27 godina,  dospeo je na naslovne strane tabloida i izazvao opšti haos u kraljevskoj porodici, a Rojal je za „The Daily Star“ opisala detalje.

„Podivljao je kad smo još devet devojaka i ja pozvane u njegov apartman. Odveli su nas u taj ogromni VIP apartman. Kada smo stigle, stvari su se već zakuvale, s hrpom pića i muzikom. Već su započeli partiju biljara na skidanje. Hari je već bio go i nasmejan trčao unaokolo. Tako go grlio je ljude i iz nekog razloga govorio da bi mu neko trebao dati belu rukavicu kako bi se mogao pretvarati da je Majkl Džekson“, šokirala je Rojal.

Princ Hari Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Hari je baš nju odabrao da ide sa njim u spavaću sobu, najverovatnije zbog toga što ona dolazi iz Velike Britanije.

„Nosila sam haljinu preko bikinija na vezanje. Haljina je ubrzo spala i ostala sam samo u bikiniju. On je već bio go i nije imao šta skinuti. Ljubili smo se dvadesetak minuta, nakon čega je rekao: „Bilo je jako lepo“. Vratili smo se i pridružili drugima. Tada su već i drugi bili goli. Ne bih to nazvala orgijama, bila je to zafrkancija, zadirkivanje i zabava“, izjavila je Rojal koja ipak nije imala intimne odnose sa princem jer se „muškarcima ne događa puno dole kad su popili onoliko koliko je on popio“.

Foto: Gabe Ginsberg / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prošle godine ona je stavila na aukciju gaće koje joj je princ Hari poklonio.

„Hari je postao jako dosadan, što je prava šteta. Kad je partijao u Vegasu svi su voleli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove gaće podsetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ. Šteta što je ovih dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjen otac dvoje dece, još uvek bi s vremena na vreme, trebao raspustiti kose ili barem ono što je od njih ostalo“, preneo je njen advokat tada njene reči britanskim medijima.

Princ Hari Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Komentarisala je i deo knjige „Spare“ u kojem Hari otkriva kako je izgubio nevinost sa starijom ženom.

„Nasmejala sam se kada sam to pročitala. Kada sam ga upoznala pisalo se da sam puno mlađa nego što sam bila jer sam zapravo imala 41 godinu. Tako da sam oduvek znala da on voli starije“, naglasila je ona.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku