in

Bilo je BOLNO, prolazila je kroz PAKAO!

Valentina Petrović, misica koja se našla u medijskoj žiži kada je pozirala sa znakom dvoglavog orla na izboru za Mis Interkontinental u Egiptu, večeras se prvi put nakon ovog skandala pojavila na televiziji i objasnila kako je uopšte došlo do spornih fotografija.

Pored izvinjenja koje je prethodno u više navrata uputila, Valentina je objasnila da konotacija ovog njenog poteza ni najmanje nije bila politička, te da je sve protumačeno pogrešno.

– Znate, mi smo sve mladi ljudi i uopšte se ne bavimo politikom. Mislim da je sve ovo pogrešna konotacija, nekako je to shvaćeno pogrešno – počela je misica u emisiji “Kec na jedanaest”, a zatim se vratila na spornu situaciju pa objasnila kako je do skandala došlo.

foto: Printscreen Instagram/bunt.svesrbija

– Sedele smo sve zajedno i meni su prišle devojke iz takozvane države Kosovo i rekle mi: “Valentina, divno je što se ne mrzimo.” Svi u bili presrećni što nema mržnje među nama, na poćetku ništa nije bilo potkovano sa te strane. I kasnije, kada smo bile na jednoj žurci, prišle su mi i poželele da se slikamo, a onda su mi rekle: “Hajde Valentina, uradi ovo” – kaže misica misleći na simbol rukama u obliku dvoglavog orla.

– Meni je to sada sve smešno, ali u tom trenutku misli su mi bile na potpuno drugoj strani. Ni u krajnjem slučaju nikome nije bila namera da ponizi, niti ponizi niti isprovocira svoju zemlju, sugrađane, ljude koji su možda prolazili kroz neke teške situacije… Niko o tome u tom trenutku nije razmišljao o tome. Sutradan sam shvatila pa sam samoj sebi rekla, jao Valentina, šta uradi?! Nesmotren potez, ali nije uopšte bio taj smisao. Postoji greška, ali i izvinjenje, ja sam priznala to. I te devojke su prošle strašno. Ipak, one su se kasnije okrenule protiv mene i bile su malo neprijatne. Mene su njihovi mediji linčovali, da ne pričam o prijavama i gašenju mog profila verovatno kako ja ne bih mogla da kačim slike na kojima one pokazuju tri prsta… – kaže Petrovićeva i dodaje:

– Na kraju sam se vratila u takmiečnje, jer sam ja neko ko ne odustaje. I tada su se desili neki pogledi, neke provokacije, ali dobro – rekla je Valentina.

Bonus video:

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso / K1)