in

BILJANA SEČIVANOVIĆ SE NAŠLA U PAKLU: Mora na SUD!

Biljana Sečivanović, Foto: Damir Dervišagić

Pevačica Biljana Sečivanović imala je saslušanje u Višem sudu u Beogradu zbog raspodele imovine koju je njen suprug Aleksandar Nedić stekao za vreme bračne zajednice sa bivšom ženom Danijelom.

Pevačica i njen muž danas su došli u Palatu Pravde gde je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da da izjavu u svojstvu svedoka, ali zbog neplaniranih problema suđenje je odloženo.

Posle današnjeg pojavljivanja u Višem sudu u Beogradu, Biljana se oglasila i istakla da će laži suprugove bivše partnerke dokazati.

– U dogovoru sa mojim advokatom Milisavom Jovanovskim se obraćam u vezi sa suđenjem koje je trebalo danas da se održi. Zbog bolesti sudije, suđenje a tako i moje svedočenje je odloženo za oktobar. Mogu samo reći da su izjave potpuna besmislica i laž što ćemo na sudu i dokazati. Razlog zbog koga je izbacila optužbe u medije je samo njoj poznat. Posle moga iskaza na sudu dobićete detaljnije informacije. Unapred hvala na razumevanju – rekla je ona za “Blic”.

Podsetimo, pevačica je u više navrata govorila u medijima oko spornog placa i kuće koja je između ostalog predmet spora. Njen muž je istakao da prilikom kupovine placa nije poznavao sadašnju suprugu pevačicu, kao i da je izgradnja nekretnine započeta pre nego je upoznao Biljanu, odnosno za vreme trajanja zajednice života sa bivsom ženom Danijelom.

– Sve se brzo odigralo, brzo smo se uselili i brzo je kuća sagrađena. Porasla ljubav i porasla kuća. Mislim da smo sve postigli za kratko vreme – rekla je Biljana za Grand televiziju. Ona je objasnila i da li je učestvovala u radovima: – Učestvovala sam samo sa kafama i ostalim propratnim stvarima. Majstori su radili kako treba, ja sam samo pitala dal treba kafa – objasnila je ona u Ekskluzivno na televiziji Pink.

Bonus video:

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem

00:17

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem

(Espreso)