in

Bila je u braku sa REDITELJEM, fascinantan život!

Glumac Rade Šerbedžija iza sebe ima dva braka sa Lenkom Udovičić i Ivankom Cerovac, i petoro dece – četiri ćerke i sina.

Najstarija je lepa Lucija Šerbedžija koja ima 47 godina. Rođena je u Zagrebu i u toku života se bavila modelingom, ali prva i jedina ljubav joj je bila gluma. Glumila je u brojnim filmovima domaće i strane produkcije, kao i na daskama koje život znače.

Osam godina bila je u braku sa rediteljem Filipom Gajićem. Venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, 2007. godine dobili su sina Sergeja, a tri godine kasnije i ćerku Anastaziju.

“Upoznali smo se još dok smo bili deca. Zajedno smo glumili u kultnoj jugoslovenskoj predstavi KPGT-a ‘Oslobođenje Skopja’, sa kojom smo otputovali na tromesečnu turneju po Americi. Posle su nam se putevi razišli. Lucija je mene verno čekala 25 godina, kao Penelopa Odiseja”, rekao je Filip o Luciji jednom prilikom.

foto: Youtube

Sa Radetom Šerbedžijom, Lucijinim ocem, Filip je glumio u predstavama KPGT-a i u filmu “Nečista krv”, a bio je i njegov student na Akademiji.

“Luciju sam ponovo sreo u Radetovoj kući, u Londonu, 1997. godine. Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni”, ispričao je Gajić svojevremeno.

Kako je jednom prilikom istakao, nakon razvoda su ostali prijatelji.

“Nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom”, napisao je Gajić u svom blogu 2014. godine.

Sadašnju izabranicu Janu Milosavljević, glumicu i ćerku muzičara Neše Galije, Filip je upoznao preko Ramba Amadeusa, a par je 2017. godine dobio sina Joakima.

ABARIDIOS
foto: Youtube

Jana i Lucija, inače, su obe igrale u popularnoj domaćoj seriji “Žigosani u reketu”.

Lucija Šerbedžija bila je u ljubavi i sa Goranom Višnjićem, hrvatskim glumcem. Ozbiljna veza trajala je četiri godine, ali nije završena brakom.

Šerbedžija ima još tri ćerke Milicu Almu, Ninu Šerbedžiju i Vanju Šerbedžiju koja se jedina ne bavi glumom, kao i sina Danila.

(Espreso)