in

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI i onda se na pragu 40. udala i rodila dvoje dece! Evo kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović! (FOTO)

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI i onda se na pragu 40. udala i rodila dvoje dece! Evo kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović! (FOTO)

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (47) bila je jedno od najzapaženijih lica Pink televizije. Najveću popularnost stekla je vodeći emisiju zabavnog formata, “City”, a mnogi se sećaju početaka rijalitija, kada je upravo ta lepotica počela da vodi neke od prvih sezona “Farme”. Da ljubav ne pita za godine, uverila se i Aleksandra kada je 2016. godine rekla sudbonosno “da” advokatu Aleksandru Švraki. Ubrzo posle venčanja rodila je dvoje dece i to jedno za drugim. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela i dečaka Aleksu. 

Ja sam imala dovoljno godina, i da nisam dobila dete sa Sašom nikad ga ne bih dobila. U 39. godini rodila sam Anu i samim tim mislim da sam “full time” mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga – rekla je jednom prilikom Aleksandra o deci.

Njen suprug nije preterano zainteresovan za medijsko eksponiranje, a prava je retkost da se uopšte i nađe na pojedinim storijima koje Aleksandra objavljuje.

Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom – rekla je ona, a izgleda da je Švraka upravo takav.

Voditeljka je pre njega, podsetimo, bila u braku sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, od koga se brzo razvela.

Ulaskom u novu vezu Aleksandra se u potpunosti posvetila porodici, a mnogi su se iznenadili kada su videli da i sa 47 godina voditeljka izgleda i te kako atraktivno, као да је za nju vreme stalo.

– Kad za praznike pogledam poslednju sezonu “Krune” pa se setim da imam fotku gde sam kao Kejt Midlton – napisala je Aleksandra u novoj objavi na Instagramu na kojoj se pojavila u plavoj haljini A kroja i koja zaista oduzima dah.

– Ma koja bre Kejt, ti si prava žena, majka, kraljica –

– Samo mi nije jasno kako još nisi proglašena za misicu –

– Čarobna Aleksandra!!! Koja Kejt, ko to beše?! –

– Nestvarna gracioznozt i lepota –

– Godine su za tebe samo broj –

– Apsolutno savršena žena! – bile su samo neke od reakcija njenih oduševljenih pratilaca. 

BONUS VIDEO: