in

Biković za Dan zaljubljenih devojku častio poklonom od 18.000 evra FOTO

Biković za Dan zaljubljenih devojku častio poklonom od 18.000 evra FOTO

Uživaju u luksuzu.

Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić trenutno uživaju na Maldivima, te su tamo proveli i Dan zaljubljenih.

Kako su preneli domaći mediji, Miloš nije štedo, te su on i Ivana smešteni u jednom od najskupljih rizorta, te je glumac za putovanje iskeširao oko 18.000 evra.

„Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, ‘San sijam iru veli’, sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra“, rekao je izvor blizak paru.

„Njih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra. Prošle godine su posetili Bali i Maldive, koji su im se mnogo dopali, pa su odlučili da ponovo odu tamo, ali su ovoga puta promenili hotel. Miloš i Ivana odmor uglavnom provode tako što ispijaju koktele na plaži, rone, sunčaju se… U sklopu kućice imaju i svoj bazen i vrt, odakle uživaju u fantastičnom pogledu na okean“, dodao je izvor.

Nakon povratka sa Maldiva, Bikovića čekaju brojn obaveze.

„Prvo ga očekuje premijera druge sezone serije ‘Južni vetar’, a zatim i mnoga gostovanja. U Rusiji se iščekuju premijere njegova dva filma, komedije ‘Sluga 2’ i naučnofantastičnog trilera ‘Izazov’. Zato je sada odlučio da na najbolji način iskoristi slobodne dane“, zaključio je izvor za „Informer“.

BONUS VIDEO: Miloš Biković na koncertu Bočelija