in

Biće sav u mišićima, oba pola će želeti da mu rade BEZOBRAZNE stvari!

Foto: Printscreen Youtube

Pevač Emir Đulović pored pevanja, vodi računa i o svom fizičkom izgledu. Nekoliko puta je napominjao kako mu upravo to nije strano, jer svakodnevno trenira i vodi računa o ishrani.

– Pored muzike život sam posvetio održavanju zdrave ishrane i treningu koji je zapravo svima neophodan kako bismo bili u sjajnoj formi, a samim tim doprinesemo što boljem izgledu. Moj život je turbulentan, jer od neke 16. godine profesionalno se bavim pevanjem. Nisam neko ko je u tim godinama vodio računa o svom zdravlju. Čovek uvek mora da shvati da što ranije počne da vodi računa, to će mu sve postati sastavni deo života. Voditi zdrav život treba da je uživanje, a ne obaveza – kaže Emir za „Zdrav život“ i dodaje:

– Postoji više načina kako održavam zdravlje i to sam podelio u tri pravca: psiha, ishrana i trening. Bitno je sačuvati možak od svakodnevnih informacija koje loše utiče prvenstveno na naš želudac i samim tim treba da budemo što više pozitivni. Praktikujem zdravu i kvalitetnu ishranu, dovoljan unos tečnosti, vitamina, proteina u organizam, naravno tu je i trening. Što manje stresa, zdrava ishrana i dobro isplaniran trening barem tri puta nedeljno – poručuje pevač koji pored treninga vreme koristi i za dodatne fizičke aktivnosti.

Emir Đulović
foto: Privatna arhiva

– Treniram minimum tri puta nedeljno. Uz to sam ubacio redovnu vožnju biciklom, tenis, fudbal, a probao sam i od pre nekoliko dana kuglanje. Upravo je taj sport sjajan za telo, opušta moj um i nadam se da ću nastaviti sa drugarima da redovno odlazim u kuglanu – ističe Đulović koji striktno vodi računa o ishrani.

– Probao sam razne jelovnike kako bih spoznao sve ono što odgovara mom telu. Jedan jelovnik za zimu, a drugi je sada za perdstojeći period koji najavljuje leto. Trenutno sam na ishrani poznate nutricionistkinje i moram da priznam da nikada ovako nešto nisam probao. Imam toliko toga da jedem u toku dana, a gubim masti i gradim mišić. Kod mene kilaža uvek varira, nikada nisam preterao. Hormon stresa može loše da utiče kod kilaže, što sam osetio i na sopstvenoj koži. Kad god mi se zadesi koji kilogram više, brzo sve sredim – govori Emir koji smatra da njegov posao loše utiče na celokupno stanje organizma.

– Nisam probao ni kap alkohola, ali postoje štetni uticaji. Nespavanje, neredovna ishrana, nikotinski dim, sve to utiče na stanje u ogranizmu. Nažalost, sve je to sastavni deo mog posla – zaključuje Emir Đulović za „Zdrav život“.

(Espreso)