in

BEKAM OBJAVIO ŠTA JEDE, LJUDI U ŠOKU! To nije obrok koji mu sprema Viktorija! (FOTO)

Mnogi bi pomislili da ukoliko ste jedan od nekadašnjih najpoznatijih engleskih fudbalera, poput Dejvida Bekama, obično ručate krajnje ekstravagantne stvari. U njegovom slučaju to, međutim, ipak nije tačno. Možda on u toplini svoga doma i uživa u inovativnim kulinarskim čarima supruge Viktorije ili profesionalnih kuvara, ali kao i svaki dobar sin i Dejvid najviše voli kuhinju svoje mame, sviđalo se to bivšoj Spajsici ili ne. 

Bekam uživa u jelu i neretko deli sa fanovima na Instagramu obroke koje voli. Često fotografiše i porodičnu trpezu ili sinove i ćerku Harper dok jedu. Jedan ručak, pak, ima veliku prednost nad ostalima.

Ako ste mislili da je u pitanju biftek, morski plodovi ili nazivi jela čije ime ni ne znamo da izgovorimo, prevarili ste se. Dejvid obožava domaću kuhinju svoje mame, a pre nekoliko dana je podelio i fotografiju ručka kod majke, koji mu je po svemu sudeći veoma prijao. On je detaljno opisao sve što se ubraja u njegovo omiljeno jelo, u slučaju da je nekome promaklo nešto od 7 namirnica iz Dejvidovog tanjira. 

Ćureći file, pomfrit, ananas, prženo jaje, salata od kupusa, kašasti grašak i pasulj. Sve ovo sam još kao klinac obožavao, mama, hvala ti! Potom krofna sa džemom i šolja čaja. Vidi se da sam na ručku kod mame – pohvalio se Bekam na Instagramu.

Instagram je u momentu bio preplavljen komentarima, a nisu svi fanovi bili oduševljeni Bekamovim izborom.

– Rekao bih da ananasu iz konzerve nije mesto u glavnom jelu

– Grašak uz salatu od kupusa, da li su svi poludeli?

– Savršen obrok. Jaje se odlično slaže sa ćuretinom, salata od kupusa sa ananasom, a pomfrit sa graškom i pasuljem – glasili su samo neki od komentara na Bekamovu objavu. 

isntagram-davidbeckham

Omiljeni ručak Dejvida Bekama

Dejvid je odrastao u Istočnom Londonu i poznat je kao veliki gurman koji obožava lokalna jela svog kvarta. Čest je gost u malim lokalima brze hrane, gde se ne ustručava da sa građanima popriča i pozdravi se. U specijalnim objektima voli da pojede pitu ili kašu, čija se cena kreće od 400 do 500 dinara.

BONUS VIDEO: