in

Atraktivna pevačica razotkrila misteriju: Dečko je poslao…

Tea Tairović je mlada i talentovana pevačica, upoznali smo je u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a pored toga o njoj se često priča i piše! Brojni tračevi se vezuju za njen privatni život, a jedan je digao pravu prašinu!
Nedavno je osvanuo naslov u medijima da je dečko poslao avion po nju kako bi otišla sa njim u Tursku da provedu vreme zajedno, a sada Tea otkriva šta je prava istina!

“Sad ja ako kažem jeste – razbiću iluziju, ako kažem nije – opet ću razbiti iluziju. Tako da, ja i dan danas neću da kažem da li je to istina ili nije. Padobran neki. Poslao je padobran po mene!”

Upitana da li i dalje ima dečka, Tea otkriva:

– U jednom momentu sam srećno zaljubljena i imam dečka, sve je super. Sledeći put kad dođem nemam dečka, niko mi se ne udvara. Trenutno ovo mi je period kada uživam sama, pa sad videćemo sledeći put kako će biti.

Mlada pevačica je prvi put otvoreno govorila i o sujeti na estradni, pa šokirala odgovorom da su na nju više ljubomorni muškarci nego žene!

– Doživljavala sam neke onako otrovne strelice od nekih koleginica ali mogu reći i od kolega jer su muškarci postali, sad mislim bez uvrede, muškarci su postali takve strine da je to strašno! Sad odemo na neki nastup zajednički, i on čim vidi da sam ja napravila bolju atmosferu, da ljudi bolje reaguju na mene, onako je sav… Gleda me ispod oka.

Izvor: PressSerbia/Mondo

Comments

comments