in

Arsenije pijan tvitovao pa se izvinio, a Aleksina reakcija je tek šok

Arsenije pijan tvitovao pa se izvinio, a Aleksina reakcija je tek šok

Takmičar jednog od najpoznatijih kvizova, Arsenije Arsić, privukao je nedavno veliku pažnju javnosti zbog svoje reakcije u emisiji, a sada se ponovo oglasio.

U polufinalu kviza koji se emituje već skoro 30 godina, dogodila se prava borba, ali Arsenije nije bio zadovoljan, a nije ni želeo da prizna da je njegov protivnik, Aleksa Stefanović, pobedio zbog svog znanja, nego je bio ubeđen da je rezultat takav zato što je on bio suviše spor.

„Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti. Ono što mogu da kažem, da želim da sutra bude kvalitetnije i neka mi Bog pomogne da preokrenem“, kazao je Arsenije na kraju emisije nakon što ga je voditeljka Kristina Radenković upitala kako se oseća.

Sledećeg dana gledali smo iste takmičare u novom okršaju, koji je već prerastao u obračun „delija“ i „grobara“.

Aleksa je pobedio i postao prvi finalista superfinala TV Slagalice, mada je skromno igru ocenio kao „gore od ovog ne može“. Arsenije je rekao da je dobro i da je „poluzadovoljan“.

Ipak, da ga je ispadanje iz igre zabolelo malo više nego što je hteo da prizna, pokazao je van kamera – a Aleksa se pobrinuo da gledaoci saznaju za njegov sledeći potez. Na Tviteru je, uz poruku „Ko gubi, ima pravo da se ljuti“, objavio da ga je Arsenije blokirao.

Aleksa je, međutim, ubrzo obrisao svoj Tviter nalog, ali Arsenije je nastavio da tvituje, kao i mnogi gledaoci.

Mnogi su ovaj duel uporedili sa rijatlitijem, jer se do sada nije baš dešavalo da se podigne ovolika prašina oko nekih takmičara.

Arsenije je u jednom trenutku tvitovao nešto na šta, očigledno, nije bio ponosan, pa je ubrzo obrisao tvit i javno se izvinio.

„Prethodno naspisan tvir bio je preteran s moje strane, a nije mi olakšavajuće ni što sam ga napisao u alkoholisanom stanju. Čitaocima garantujem da ad hominem napada više nikada neće biti. Čestitke Kristianu i Aleksi na odličnom finalu“, napisao je Arsenije.

BONUS VIDEO: Novi pobednik Slagalice: Mozak ne pravi razliku pred reflektorima i van njih