in

Angellina za Nova.rs otkriva u kakvom je odnosu sa Ražnatovićem

Angellina za Nova.rs otkriva u kakvom je odnosu sa Ražnatovićem

Sa pevačicom smo sumirali 2022. godinu koja je za nju bila jako burna.

Pevačicu Anđelu Vujović, poznatiju kao Angellina šira javnost je imala prilike da upozna u talk šou programu „AmiG Show“ u kom je pokazala svoje vokalne sposobnosti. Nakon što je izašla iz tima pomenutog projekta, ona je snimila svoje prve pesme koje su postale hitova, a spekulisalo se i o tome da sa Ognjenom Amidžićem više nije u dobrim odnosima.

„Ljudi vole da prave dramu ni oko ćega. Desilo se da smo završili ugovor i saradnju. Ja sam bila do pola naredne sezone ali nije bilo potrebe jer sam htela da izbacim svoje pesme i nisam želela da budem više tu. Imala sam dosta obaveze i posla, vredno sam radila u studiju i pred kraj 2020. godine sam izbacivala pesmu po pesmu i više nije bilo ni poente da budem u Amidžiju ali to je bila velika odskočna daska i hvala im što sam ja tu prikazala ko sam.“

Foto: Luka Stepanović

Pevačica je prošle godine učestovovala na Izboru za pesmu Evrovizije, sa pesmom „Origami“ koja je u prvi mah oduševila publiku, međutim, niko se nije nadao da će se Angellina na sceni „oduzeti“ od treme.

Pevačica je na samom kraju 2022. godine otvoriila svoj muzički studio u kom uveliko priprema nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana, a za naš portal je premijerno otkrila da će jedna od njih poneti naziv „Lanac“.

Mi smo sa pevačicom sumirali godinu koja je za nama, a koju, kako ona kaže, „Ne može da gleda očima“. Naime, Angellina je tokom 2022. godine imala puno uspona i padova, a o svemu tome ona je otvoreno pričala za naš portal.

Foto: Luka Stepanović

Angellina nam je otkrila da su njene početke obeležili nastupi u kafanicama.

„Ne, ja svoju publiku doživljvam kao svoje ortake, super se provodimo. Imala sam možda ranije neprijatne situacije kada sam tek počinjala, pa sam radila u nekim mestima kao što su kafanice, pa je tu bilo problema kao izbije tuča ali nikada nisam imala kao problema da je mene nešto.“

Rekla nam je i da li je trenutno emotivno ispunjena, a mi smo je pitali u kakvim je odnosima ostala sa Veljkom Ražnatovićem nakon što su završili vezu.

„Pa, mi smo išli u vrtić zajedno, mi smo bili u vezici u vrtiću ako te baš zanima. U super smo odnosima svi.“

O svemu ovome, ali i o ulozi u žiriju muzičkog takmičenja „Pinkove Zvezdice“, pogledajte u videu koji se nalazi iznad teksta.

BONUS VIDEO: Angellina otvorila poslednje veće Music Week-a