in

ANA IVANOVIĆ SE POHVALILA BOŽIĆNOM ČESNICOM, ali svi su gledali u ono što je obmotala oko ruke! (FOTO)

ANA IVANOVIĆ SE POHVALILA BOŽIĆNOM ČESNICOM, ali svi su gledali u ono što je obmotala oko ruke! (FOTO)

Bivša teniserka Ana Ivanović izgleda da je sama umesila česnicu uoči Božića i svima čestitala najradosniji hrišćanski praznik, pokazavši time i kakva je domaćica. Ona je pozirala kod prozora s jednostavnom belom zavesom, a na sebi je imala beli džemper sa cirkonima, dok je u rukama držala božićnu česnicu. Ostala je verna dugoj talasastoj kosi prirodne boje, nije izostala svedena praznična šminka, a primetan je bio i detalj na levoj ruci. Naime, Ivanovićeva je pored sata na zglobu ruke imala i crveni končić, koji po narodnom verovanju štiti od uroka.

Hristos se rodi. Srećan Božić svima koji danas slave, uživajte u danu sa svojom porodicom i prijateljima. Puno ljubavi – napisla je Ivanovićeva i svima čestitala praznik i na engleskom.

Fotografija je za svega dan dobila blizu 37.000 sviđanja, a komentari su se samo ređali.

– Bravo Ana! –

– Tebi i tvojoj porodici na čelu sa tvojim uvaženim mužem Bastijanom u ovoj godini želim sve najbolje –

– Imaš najbolje muža, čuvaj ga! –

– Vaistinu se rodi, lep kolač –

– Srećan Božić i tebi, divna ženo! –

– Hvala Ana i tebi srećan Božić, provedite ga u miru, ljubavi i zdravlju, mir Boži Hristos se rodi! – bile su samo neke od reakcija.

Nekadašnja najbolja srpska teniserka u braku je sa bivšim fudbalerom Nemačke, Bastijanom Švajnštajgerom, tako da se u njihovoj kući poštuju i pravoslavni i katolički običaji.

Ispoštujemo oba Božića, ali deca dobijaju samo jedan poklon. Takav je naš dogovor. Basti je naučio sve naše običaje za praznik, zna kako sve izgleda. Sve mu je to zanimljivo – objasnila je Ana za medije.

Ana voli da dolazi u Srbiju uoči praznika, budući da se uvek iznova raduje našoj tradiciji, kao i trpezi.

Volim kad dolazim u Srbiju. Posebno mi nedostaje sarma kad sam u inostranstvu, kad god sam tu uživam s porodicom. I sinovi su presrećni, uvek uživaju ovde. Lepo je biti kod kuće za praznike – istakla je nedavno Ivanovićeva.

Ona često obraduje fanove na Instagramu zajedničkim fotografijama sa suprugom Bastijanom, što je i juče bio slučaj. Vidimo da njoj visina ne pravi zančajan problem, tako da i pored toga što joj je suprug njene visine, često voli da ponese visoke štikle. Ana je tako uparila žute salonke uz kežual belu košulju koju je upasala u uske crne farmerke.

Izgleda da je tokom večeri ipak odustala od štikli, budući da se na narednim fotografijama našla u belim patikama, dok je Švajnštajger poneo dnevnu crnu varijantu sa sakoom.

BONUS VIDEO: