in

Ana Bekuta: Tozovac je bio moj najveći navijač, slava mu

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posledica koronavirusa. Njegova koleginica Ana Bekuta, izjavila je za Nova.rs da će, kako kaže, naše kafane, samo zato što je Tozovac otišao, ostati prazne.
“Sve je punija nebeska kafana, a naše će kafane, samo zato što je Predrag Tozovac upravo otišao, prazne ostati zauvek. Ne želim da patetišem i naglašavam kakav je čovek bio, takve reči na kraju dobiju svi. Otišao je Tozovac i danas nije izašlo Sunce. Neka ti je večna slava, a naše će Sunce zauvek biti barem stepen hladnije, a ovaj okrutni svet barem hiljadu stepeni prazniji. Nije propustio nijedan koncert. Bio je moj najveći navijač, kao i ja njegov. Slava mu!”, rekla je Ana Bekuta za Nova.rs.

Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa lečio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle nedelje dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izlečili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam lekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem. Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam lekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

Comments

comments