in

“Ako se bavite muzikom samo zbog novca i popularnosti nikada nećete biti srećni”

“Ako se bavite muzikom samo zbog novca i popularnosti nikada nećete biti srećni”

Pevanje ne smatra samo poslom.

Stojanka Novaković poznatija kao Stoja godinama je jedna od najtraženijih pevačica na javnoj sceni.

Ona se osvrnula na mnoge pevače koji danas počinju da se bave ovim poslom samo zbog novca, objasnivši da na tako nikad neće biti srećni.

„Pevanje nije samo posao, ni zanimanje, niti način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, vrlo retko za sebe. Uvek se iznova radujem kada čujem da sam pesmom nekome pomogla, ohrabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je tako. Voli vas vaša Stoja“, napisala je Novakovićeva u okviru Instagram storija.

Stojanka Novaković Stoja Foto:Screenshot/stoja__institucija

Tokom karijere često se susretala sa negativnim komentarima na račun svog izgleda, zbog čega je mnogo i ulagala u imidž.

„Ja sam uvek nešto vadila. Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: ‘Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša’. Ja se zainatim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže“, otkrila je Stoja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Podsetimo, Stoju su ponovo prozvali da je preterala sa estetskim korekcijama, a sudeći po poslednjim fotografijama podvrgla se botoksu. 

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama