in

Aca Lukas: Vozač je slupao moj auto!

Vozač je slupao moj auto, nema nikakve druge štete i to je to, rekao je Aca Lukas. Ja nisam bio u kolima, nema povređenih!
Luksuzi automobil folk zvezde Ace Lukasa, oštećen je prilikom lakše saobraćajne nezgode koja se dogodila njegovom vozaču.

Naime, pevačev skupoceni mercedes koji vredi 120.000 evra, a kojim trenutno upravlja njegov lični vozač, prema rečima folkera, udario je u stubiće i napravio štetu na skupocenom vozilu.

– Šofer moj je išao da završi nešto i udario je auto. Slupao je moj auto, nema nikakve druge štete i to je to – rekao je Aca Lukas za Telegraf i dodao:

– Udario je u stubiće. Ja nisam bio u kolima, nema povređenih. Jedina šteta koja je napravljena jeste na mom automobilu.

Podsetimo, Aca Lukas morao je da plati 70.000 dinara kaznu jer je nedavno upravljao automobilom pod dejstvom alkohola, a osim toga dobio je i sedam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Njegov menadžer Saša Mirković potvrdio je tada informacije do kojih smo došli.

– Platio je 70.000 dinara zbog upravljanja automobilom u alkoholisanom stanju. Kazna iznosi 60.000, a kada se dodaju sudski troškovi, iznosi ukupno 70.000 dinara. Dobio je 14 kaznenih poena, kao i zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od sedam meseci – rekao je Mirković.

Comments

comments