in

U Rijaninu kreaciju na dodeli Zlatnog globusa su svi gledali: Pevačica je posle porođaja vratila figuru IZ SNOVA i titulu kraljice zabave

U Rijaninu kreaciju na dodeli Zlatnog globusa su svi gledali: Pevačica je posle porođaja vratila figuru IZ SNOVA i titulu kraljice zabave

Nije ni čudo što kažu da majčinstvo potpuno menja ljude, a Rijana je to nedavno dokazala svojim primerom. Trudna, nije propustila nijednu holivudsku žurku, na kojoj se uvek pojavljivala na najprovokativnijim slikama, a odmah nakon porođaja nakratko je otišla u senku.

 

Zvezda, koja u prošlosti nikada nije skrivala detalje svog ličnog života, prestala je da komunicira sa fanovima i štampom. Čak je i prvu fotografiju sina pokazala tek nakon što je dečak napunio šest meseci. A sa njegovog imena do sada nije skinuta oznaka tajnosti.

 

Profimedia

 

Nakon porođaja, Rijana nastavlja da ubrzano gubi težinu i gubi kilogram za kilogramom. Istovremeno, pevačici uspeva neverovatno: gubi težinu, ali uspeva da održi “sočne” obline, zahvaljujući kojima je više puta prepoznata kao najseksepilnija žena na planeti.

Profimedia

 

 

Crvenim tepihom u hotelu Beverli Hilton u Los Anđelesu povodom 80. dodele nagrada Zlatnog globusa prošetala je i Rijana i obezbedila da sve oči budu uprte u nju.

Slavna pevačica se opredelila za “dramatičnu” haljinu koja dolazi iz modne kuće Schiaparelli. Crna top kreacija ima dodatke u vidu plišanog ogrtača, a glamur je dodatno naglašen rukavicama i skupocenim nakitom.

 

 

Iako su crvenim tepihom vladale proverene glamurozne kreacije, Rijana je još jednom pokazala da joj nema ravne i da njenom pojavom modna zabava je zagarantovana.

 

Ona je još uvek na putu ka svojoj figuri iz snova, ali ima za cilj da ona ne izgleda sjajno na fotografijama, već da impresionira sve tokom svog nastupa na Superboulu, koji će se održati vrlo brzo. Prema insajderima, sada se pevačica ograničava na svoje omiljeno jelo – makčiken – i večera sa salatama od povrća. A Rirjana redovno ide u teretanu i mnogo vežba, tako da smo sigurni da će sa svakim novim izdanjem njene haljine biti sve kraće.

 

BONUS VIDEO