in

Trend ove JESENI: Sigurno ih imate u ormaru, topli, zemljani tonovi daju OTMENU notu vašem stajlingu

Sa dolaskom jeseni menja se i kolorit garderob. Ovo je treća sezona zaredom kako su u modi topli, zemljani tonovi.

Aktuelne su sve nijanse braon – od one kapućino preko karamel do tamnobraon boje.

Uprkos tome što je dugo bila van ženskog garderobe označena kao „dosadna“ , braon se vratila na velika vrata i pokazala nam da ume da izgleda vrlo luksuzno i otmeno. Divno izgleda sa svim nijansama bež, ali se dobro uklapa i uz bordo, maslinastozelenu, oker, sivu, pa čak i plavu!

Svaki braon odevni komad biće nosiv na svoj način. Suknja ili pantalone u braon boji su najpametnija investicija, ali nećene pogrešiti ni sa braon aksesoarima, džemperima, kaputima itd.

Braon kaput

Hit jeseni. Zamenite crne komade braon kaputima i kombinujte različite varijante boja i odeće. Farmerice su idealna kombinacija ispod braon kaputa.

Braon nijansa pantalona

Široke pantalone su modni hit od pre dve sezone. Ni ove nemojte da ih izbacujete iz ormara, ali gledajte da u prvi plan istaknete sve pantalone u braon nijansama jer će da se kombinuju sve do proleća.

Braon svečana haljina

Duga, prelepa, satenska haljina nikada neće izaći iz mode baš kao ni mala crna. Koju ćete nijansu braon boje da izaberete na vama je. Ali ovaj komad čuvajte za svečane prilike. Uz zemljane tonove šminke i šinjon frizuru, bićete zvezda večeri.

Braon nijansa suknje

Uz braon suknju savršeno ide bela košulja, ako je u pitanju poslovni stil. Ako planirate večernji izlazak, samo promenite košulju. Suknja je uvek dobitna kombinacija.

Tri nijanse braon boje

Popularni “tedi” kaput biće apsolutni hit i ove sezone. Lako se kombinuje sa klasičnim farmerkama, džemperom i suknjama, a idealan je i za odlazak na sastanak sa prijateljima ili zabavu. Takođe ga možete nositi sa koktel haljinom i belim čizmama.