in

Top PET zimskih haljina od XS DO XXL veličine: Savršeno stoje svakom obliku TELA, u našim prodavnicama ih možete naći za SAMO 2.290 DINARA!

Iako smo skoro pa zakoračili u zimsku sezonu, to ne mora da nužno znači da treba da zboravimo na haljine. Ove godine, čini nam se da je izbor veći nego ikada kada su haljine u pitanju. 

Od XS do XXL veličine dame mogu da biraju i izaberu ono što im najviše odgovara i paše. 

Teško je haljine zanemariti jer kada ujutru trčimo i žurimo, haljina je pravi izbor je mogu biti elegantne a u isto vreme itekako i udobne. 

Ove sezone su u fokusu ovakvi modeli koji se mogu naći u našim dobro poznatim radnjama.

Printscreen/ Stradivarius

 

 

Bez crne haljine se ne može ući ni u jednu sezonu, a naročito u zimsku. Duga pletenasta haljina sa četvrtastim izrazom je pravi izbor za sve dame jer sa njom prosto nema greške.

Veličine idu od XS do XL a cena joj je 3,990 dinara. 

Printscreen/ Stradivarius

 

 

Definitivno naš favorit ove priče je jedinstvena SAKO-HALJINA. Idealna je za svečane prilike ali se može kombinovati i u opuštenijim varijantama. 

Veličine idu od XS do XL a cena joj je 5,990. dinara

 

Printscreen/ Zara

Ni tokom zime satan neće izaći iz mode. Pred vama je prava mala elegantna haljina koja postoji u svim veličinama, od XS do XXL! Košta 3.990 dinara

 

Printscreen/ Stradivarius

 

Haljina s kratkim rukavima i visokom kragnom, tkanina mekana na dodir idealna je za sve prilike.

Idu do S do L veličine a cene ove haljine je samo 2.290 dinara!

Printscreen/ Stradivarius

 

 

Pletena haljina sa zvonastim rukavima ove zime biće apsolutni hit. Postoji u dve boje, crnoj i bež, a veličine se kreću od od XS DO XL. Košta samo 2.590 dinara!