in

Sedam FRIZURA će se nositi ove godine: Biće pravi TREND, a za jednu će samo najhrabrije imati smelosti!

Sedam FRIZURA će se nositi ove godine: Biće pravi TREND, a za jednu će samo najhrabrije imati smelosti!

Na samom početku se izdvojilo sedam stilova, kako kada je reč o samoj boji kose, tako i kada se radi o frizurama, te možete biti sigurni da ćemo ih tokom 2023. svakodnevno viđati na ulicama.

1. Blunt bob

 

 

Svoju popularnost definitivno će nastaviti i tokom 2023. godine. Blunt bob je omiljen jer se kosa ne skraćuje previše i zadržava poprilično ravnu formu, što mu daje mogućnost oblikovanja na način koji želite – možete ga uviti, ukovrdžati, ili pak fenirati ravno, ali će uvek izgledati sjajno.

 

2. Candelit brineta

 

 

Candlelit braon nametnula se kao najpopularnija tamna boja kose za zimu 2022/2023. Izgleda toplo i reflektirajuće kada je osvetljena blještavim lampicama božićnog drvca i treperavim plamenom iz kamina, zahvaljujući mekom odsjaju i taktičkom postavljanju pramenova koji uokviruju lice i daju mu zdrav sjaj.

3. Bixie

 

 

Na listi se našla, očekivano, i jedna kratka frizura i to upravo bixie koji je veoma brzo postao omiljen stil kod onih koji su odlučni da načine ogromnu promenu i drastično skrate kosu. Ipak, sa ovom frizurom ne morate da se plašite da nećete biti ženstvene, jer je bixie upravi stil koji ističe ono najlepše na licu uz minimum oblikovanja.

4. Uptown blonde

 

 

Plava kosa ostaje na tronu najtraženijih nijansi, ali će se tokom 2023. tražiti jedna boja za nijansu više od ostalih, takozvana uptown blonde. Ona deluje “holivudski”, “skupo”, a imperativ je da kosa izgleda negovano i hidrirano bez žutih tonova.

5. Mullet

 

 

Voleli ga ili ne, ali situacija je takva da mullet ne ide nigde. Iako nosi titulu omražene, njena popularnost ne jenjava, a jedina razlika je što su se sada pojavili i dosta “nežnije” varijante mulleta koje nisu toliko ekstremno sečene kao na početku, prenosi “Elle”.

6. “Tečna” smeđa

Super sjajna i zdrava smeđa kosa će biti jedan od ključnih trendova tokom ove cele godine. Težiće se što većem sjaju, gotovo kao da je kosa “tečna”, zbog čega će ovakav tip tretmana biti jedan od najtraženijih tokom narednih meseci.

 

 

7. Shag

Romantična frizura biće aktuelna i tokom narednog perioda. U poslednje vreme već su se pojavile su se i njene nove verzije, a popularnost joj je donelo upravo to što pristaje svim godištima, i teksturama kose, zbog čega je jasno da će i tokom 2023. biti jedna od glavnih trendova.

 

BONUS VIDEO