in

Sara Džesika Parker u KOMBINEZONU i sa golubom u ruci došla na SNIMANJE: Svi prisutni su ZANEMELI kada su ugledali njenog “pernatog prijatelja”

Kao što znate, ako želite da postavite trendove, morate se suočiti i sa rizikom. Neće sve stilizacije biti hit, ali će svakako privući pažnju… Glumica se na snimanju nastavka „Seksa i grada” slikala sa unikatnom torbicom u obliku goluba. Nećete verovati koliko košta.

Glumica je zhvaćena na ulicama Njujorka tokom snimanja druge sezone serije. Obučena je u sivo „radno” odelo, a u ruci drži torbicu koja liči na goluba. 

Profimedia

 

Koliko košta ova golubica?

Ako biste želeli da udomite pernatog prijatelja, verovatno bi koštao manje od ovog veštačkog – nošenog u ruci Džesike. Američki mediji su brzo utvrdili da iza originalnog dizajna stoji JW Anderson.

JW Anderson

 

Trenutno tašna nije dostupna na njegovom sajtu, rasprodata je, ali ako biste želeli da kupite ekstravagantan dodatak štampan 3D tehnologijom, morali biste da uložite skoro 770 dolara (skoro 94.000 dinara)!

Tašna koju nosi glumica izgleda kao prava ptica. Međutim, kada podignete krilo, vidimo prostor u koji možemo ubaciti sve što nam je potrebno.

BONUS VIDEO