in

Ovaj komad ODEĆE su proglasili VLADAROM jeseni: Žene ga OBOŽAVAJU jer je jednostavan za stilizovanje, u Srbiji se može KUPITI od 1.300 dinara

Zaboravite asocijacije na posao ili bilo koju struku gde morate da nosite košulju. Ovaj model košulje je postao apsolutni trend i žene ga obožavaju, a naravno, Vogue je odobrio.

 

 

Vreme je da kupite prugastu košulju, ukoliko već ne posedujete neki model. Poslednjih sezona košulja na pruge je bila u centru pažnje i dominirala je u dizajnerskim kolekcijama.

 

 

Savršena je za kombinovanje naročito u hladnim danima, jer se može uklopiti u bilo šta što ste zamislili.

Iako postoji bezbroj načina da se nosi prugasta košulja, ove sezone modna publika je izvukla ležerniji prizvuk zasukanjem rukava i stilizovanjem košulja sa poderanim farmerkama i kargo suknjama. Uvek možete i izvući omiljeni džemper koji ćete nabaciti preko košulje, dodati pantalone sa klasičnim krojem. 

 

 

Tu je i prelepa nit koju je teško zanemariti kada ulažete u ovaj trend, postoji nešto veoma šik u spajanju prevelike prugaste košulje sa nabranim midi suknjom i mokasinkama.

 

 

U nastavku smo izdvojili neke modele košulja koje se mogu kupiti kod nas, a pogledajte i kako su ih stilizovale IT devojke. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO