in

Najlepša žena fudbalera još jednom pokazala kako osvojiti svet u crnoj boji

Zatvorena haljina otvorenih leđa – proveren način da oduzmete dah tokom jesenjih i zimskih večeri

Manekenka Jovana Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, koju smo upoznali pod njenim devojačkim prezimenom Švonja, spada u najatraktivnije dame naše javne scene.

Jovana u svakoj prilici osvaja izgledom, a uvek je besprekorno odevena, pa ne čudi što je na Instagramu prati ogroman broj ljudi – kako da bi se divio njenoj lepoti, tako i zbog modne inspiracije.

Pre nekoliko dana, ona je podelila fotografije za koje je pozirala u nesvakidašnjoj haljini, savršenoj za nešto svečanije prilike tokom jeseni i zime.

Kako je najčešće viđamo u crnoj boji, ona je i ovog puta bila njen izbor, a Jovana je odabrala midi-haljinu dugih rukava, koja je u potpunosti zatvorena, sa izuzetkom leđa, koja su otvorena i ističu njen vitak stas.

Savršena figura u fokusu je i zahvaljujući tome što je haljina pripijena uz telo, pa Jovanine obline dolaze do izražaja.

Manekenka je uz to ponela crne nabrane čizme sa kratkim štiklama i crnom torbicom modne kuće Dior, a sve je zaokružila crnim naočarima za sunce.

U pitanju je, inače, starija haljina, u kojoj smo Jovanu videli još pre godinu dana, a i tada je ostavila sjajan utisak.