in

MANJE je VIŠE: Ovo su modna izdanja JELENE ĐOKOVIĆ sa teniskih mečeva koja potvrđuju da ONA nosi odeću, a da odeća ne nosi NJU

Tajno oružje Jelene Đoković je u klasičnom izgledu, prirodnoj šminki i divnom osmehu. Glavna lekcija Jelene Đoković jeste da budete jednostavni i prirodni. Nosite odeću i nikako nemojte dopustiti da odeća nosi vas!

Printscreen/Instagram

 

S obzirom na Jeleninu bliskost sa Anom Vintur i pohvale koje upućuje na račun Jeleninog stajlinga govore dosta o njenom smislu za modu. Jelenin stil je oduvek bio vrlo odmeren i vodi se onim pravilom – manje je više. 

Printscreen/Instagram

 

Boje koje nikada ne mogu biti promašaj su crna i bela. One se smatraju klasikom i lepo se uklapaju sa teksas farmerkama. Jelena je često baš u tim bojama.

Printscreen/Instagram

 

Belo ne mora uvek biti samo klasika za svaki dan. Ponekad je idealan stil bela klasična haljina. Na Jeleni ona izgleda otmeno a u isto vreme i klasično.

Printscreen/Instagram

 

Belu majicu je kombinovala sa crveno-belom majicom. Naravno, neizostavni detalj bio je i šešir, aksesoar od kojeg Jelena ne odustaje na teniskim turnirima.

Printscreen/Instagram

 

Koliko ostaje dosledna klasičnom stilu govore i kombinacije za koje mnogi modni stručnjaci smatraju za dobitne. Ipak, kada malo bolje razmislite, zaista vam je malo toga potrebno da budete uvek dobro obučeni. Jedne kvalitetne farmerke i bela majica, i već ste u trendu i sada i zauvek.