in

Letnji aksesoar je apsolutno POPULARAN ove zime: Ceca, Brena i Senida najbolje demonstriraju kako da jednostavan stajling podignete na VIŠI nivo

Letnji aksesoar je apsolutno POPULARAN ove zime: Ceca, Brena i Senida najbolje demonstriraju kako da jednostavan stajling podignete na VIŠI nivo

 

Kao što znamo, trendovi među modnim aksesoarima se menjaju iz sezone u sezonu i obično se razlikuju u zavisnosti od kulture i geografske lokacije. Međutim, postoje neki detalji su u celom svetu doživeli vrhunac, a to pokazuju i naše popularne zvezde koje pokazuju kako da se i klasičan stajling podigne na viši nivu.

Ovaj put se radi o sunčanim naočarima.

S obzirom da je januar 2023. godine prema subjektivnom osjećaju kao maj, naočare za Sunce su neizostavan deo “zimskog” stajlinga.

Voljene i omražene na modnoj sceni, ne možemo poreći da su sportske naočare za sunce bile više nego popularan dodatka u letnjoj sezoni. Podeljena mišljenja su verovatno bila razlog vrhunca interesovanja za ove modele. Ali je činjenica da je Senidah osoba koja ih na najsavršeniji način iznese i zbog toga kapa dole. 

U narednim mesecima u popularnosti bi mogli da budu zamenjeni prevelikim modelima po uzoru na verzije sa početka milenijuma. Jedan od takvih modela u svojoj kolekciji ima i Ceca, za koju smo navikli da joj sem elegancije i glamura ništa manje ne pripada.

Mačkasti oblik naočara imali smo priliku da vidimo na velikim svetskim zvezdama 60 -tih godina. Kasnije, sve češće ih vidimo na licima it devojaka poput Bele Hadid i na svetskim ulicama tokom nedelje mode. Ali jedna od naših velikih zvezda domaće scene koja zna da ih iznese uz svoj stajling je Lepa Brena.

Koje od ovih naočara se vama najviše dopadaju?

BONUS VIDEO