in

Žene kriju 6 prljavih tajni! I TO KAO ZMIJA NOGE

Ženske tajne, Foto: Profimedia

Da li ste se ikada zapitali da li vaša žena nešto krije od vas?

Čak i u srećnim vezama, žene često imaju tajne koje ne žele da otkriju svom partneru.

Ne zato što se zbog toga stide, već zato što neke stvari prosto žele da zadrže za sebe.

I naravno, svako ima prava na to. Bitno je samo da te tajne ne ugrožavaju vaš odnos

Žene najčešće čuvaju njihove lične tajne: šta misle o sebi, kako provode svoje slobodno vreme ili neka njihova lična zadovoljstva. To je sasvim u redu jer uvek postoje neke stvari koje želimo da zadržimo za sebe jer one često mogu biti neugodne i ne želimo da ih podelimo ni sa kim.

U svakom slučaju, svaka žena ima neke tajne koje čuva od svog muškarca, ali oko toga ne treba da se brinete – to su uglavnom bezazlene stvari.

Čim vi izađete iz kuće i odete na posao, žene imaju slobodno vreme da se poigraju sa sobom. Ponekad to rade kad ste i vi u kući ako znaju da u skorije vreme neće biti same. Obično to rade u kupatilu.

Kad je zaljubljena, miriše vašu odeću

Ili jastuk na kom ste spavali, ali samo kad vi niste u blizini. Ona takođe zna da vi to isto radite sa njenom garderobom.

Nada se da vaši prijatelji potajno žele da spavaju sa njom

Ona zapravo ne želi da spava sa njima, samo želi da im bude privlačna i da vi budete ponosni što imate jednu takvu devojku pored sebe. Zapravo, želi da vam vaši prijatelji zavide na njoj.

Ne vređa je dobacivanje komplimenata na ulici

Takvi komplimenti joj zapravo laskaju. Ona voli da vi povremeno budete malo ljubomorni. Naravno, ne na iracionalan ili patološki način, samo treba da pokažete da ste zaštitinički nastrojeni i da vam je stalo.

Kada izlazi sa devojkama, radi stvari koje ne biste odobrili

To uključuje pričanje o seksualnim odnosima, pušenje cigareta za koje vam je rekla da ih je ostavila i veće količine alkohola. To takođe podrazumeva i koketiranje sa strancima u klubu.

Možete biti totalni idiot, ali ona će opet želeti da izađe sa vama

Ali nikad se neće venčati sa vama. Za brak joj ipak treba neko ko će biti tu za nju kad god joj je potreban.

(Espreso/yourtango.com)