in

ŽENA ME VARA PA SAM IZ OSVETE SPAVAO SA NJENOM MLAĐOM SESTROM! Onda sam doživeo ŠOK ŽIVOTA

Nijedna osveta, naročito ona koja je motivisana preljubom, ne može da ima srećan rasplet, a u to se uverio i Britanac koji je na ženinu prevaru odgovorio tako što je vodio ljubav s njenom sestrom.

– Ja imam 35, a moja žena 33 godine, i pre godinu i po smo se venčali. Zajedno smo još od tinejdžerskih dana, ali na našoj svadbi nije ona bila ta o kojoj sam najviše razmišljao, već njena mlađa sestra koja ima 22 godine – započinje muškarac svoju ispovest.

– Svastiku znam od malih nogu i tek tada sam primetio da je odrasla i postala seksi devojka. Na venčanju je izgledala neverovatno. Malo smo flertovali, ali morao sam sebe da podsetim da je ona moja svastika – napominje on i nastavlja:

– Izgleda da je svadba samo pogoršala moj odnos sa suprugom, stalno smo se svađali a karantin je sve još više pogoršao. Oboje smo radili od kuće i stalno smo iritirali jedno drugo. Jednog dana sam uzeo njen mobilni i video poruku od njenog kolege sa posla koji joj je poručio da je sinoć bila super seksi. A kada je sva znojava došla kući, rekla mi je da je džogirala sa prijateljicom! Poludeo sam kada sam shvatio da me vara.

– Bio sam besan. Tada sam se setio koliko mi se svidela njena sestra. Zakazao sam pregled kod oftamologa kod kojeg ona radi. Pozvao sam je na piće posle pregleda, i ona je prihvatila. Pričali smo nekoliko sati i dogovorili se da se opet vidimo. Posle narednog izlaska smo vodili ljubav i bilo je sjajno. Ne pamtim kada sam se tako dobro osećao. Imao sam utisak da se ona zaljubljuje u mene, a onda se sve preko noći promenilo – kaže Englez.


Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Rekla mi je da je trudna, iako je tvrdila da koristi kontracepciju. Odlučna je da zadrži dete, a ja sam prestravljen šta će se dogoditi kada za to sazna cela porodica. Njihovi roditelji će sigurno poludeti, a supruga će sigurno tražiti razvod kada sazna da sam imao seks sa njenom sestrom. Sada se najviše brinem da ću ostati bez prihoda, i da ću završiti u nekom stančiću sa bebom – zaključio je Britanac.

(Espreso / The sun)