in

Zbog njegove reakcije sam ZANEMELA

Ilustracija, Foto: Profimedia

Posle višegodišnje prinudne apstinencije, razočarana Engleskinja razmišlja da traži razvod.

– Ja imam 38, a moj suprug 60 godina. Kada smo se upoznali imali smo aktivan ljubavni život, ali to je bilo nekada. A već četiri godine nismo vodili ljubav i ja sam očajna – kaže žena i nastavlja:

– On prosto nije zainteresovan. Nema šta nisam probala, kupovala sam seksi veš, menjala frizuru i boju kose, nosila uske haljine… Ma, sve samo da bi mi posvetio malo pažnje.

– Jednom prilikom sam se skinula gola i tako ga dočekala kada se vratio s posla. Nisam mogla da verujem kada je bez reči prošao pored mene kao da ne postojim! Pokušala sam nekoliko puta da razgovaram sa njim i objasnim mu kako se osećam, a njegov odgovor je uvek isti: Nećeš valjda opet o tome?! – objašnjava ona.

– Osećam se ružnom i neprivlačnom. Totalno sam izgubila veru u sebe. Želim ponovo da se osećam kao žena i ne želim da ovako živim narednih 20 godina. Uveliko razmišljam da tražim razvod. Mislim da mi je jedini izbor da ga napustim – zaključila je Britanka.

Odgovor terapeuta: Morate da budete iskreni prema njemu i jasno mu saopštite da razmišljate o razvodu. To će ga možda trgnuti iz letargije.

Moguće je da on previše brine oko svog “učinka” u krevetu i to ga sprečava da bude intiman sa vama. Ali, najbolji način da rešite ovaj problem je da otvoreno porazgovarate o svemu.

Takođe, bilo bi dobro da se on posavetuje sa lekarom kako bi proverio da li eventualno postoje neki medicinski razlozi za njegov nedostatak libida.

(Espreso)