in

ZAŠTO TREBA DA STAVITE ČAŠU VODE I SO U SOBU? Svi treba to da urade

So i voda, Foto: Printscreen/Youtube/Vrata zdravlja

Nema boljeg mesta za opuštanje i tišinu od naše kuće. Ovo je oaza mira, gde ćemo se osloboditi stresa koji smo imali. Bilo da učimo ili se bavimo nekom drugom aktivnošću, kada dođemo kući želimo da se odmorimo. Ali ponekad nas dom čini umornim.

U mnogim slučajevima to je zbog loših vibracija i energije u njemu. Neki možda neće verovati, ali loša energija snažno utiče na naše živote. Da li naša osećanja, emocije i misli zavise od toga?

Dom je mesto gde se negativna energija može akumulirati, utičući na naš odnos sa porodicom. Bilo da je u pitanju komšija koji nas posećuje ili prijatelj koga pozovemo kući može biti nosilac loših vibracija. Čim ova energija uđe u vašu kuću, ostaće tamo dok ne učinite nešto da je izbacite.

Dok to ne eliminišete, možete imati mnogo sukoba i nesporazuma sa porodicom. Zato želimo da vam pokažemo jednostavan način za borbu protiv loših vibracija. Evo metode koja će doneti mir u vaš dom. Obratite pažnju na to šta ćete morati da uradite danas.

Šta će nam trebati:

– belo sirće (1 flaša)

– morska so (1 kašika)

– Providna staklena vaza (1 jedinica)

– Voda

Priprema i upotreba:

Ono što treba da uradite je da u čašu sipate sirće i malo vode. Zatim dodajte morsku so i stavite na najčešće mesto u kući. Zapamtite da staklo mora ostati skriveno od pogleda drugih. Trebalo bi da ostane tamo 24 sata. Ako sol pliva u vodi, dobro ćete je oprati i ponoviti postupak. Kada sol ostane na dnu, to je znak da su loše energije nestale.

(Espreso)