in

Uradite ovo u krevetu i misliće na vas kao OMAĐIJAN

Par, Foto: Printscreen/Instagram

Čak i ako verujete u frazu da je i „loš seks zapravo dobar“, sigurno ste svesni da postoji „seks“ i „Seks“. Evo šta kažu muškarci, šta je potrebno da bi seks bio onaj koji se ne zaboravlja.

Mora da postoji „hemija“. I čak i ako ste sad prezrivo zakolutali očima, znate da smo u pravu. Ovo je zapravo najvažnije. Morate da se dopadate jedno drugom i na nivou koji je iznad fizičke privlačnosti. Ako to izostane, situacija je manje-više kao kad jedete samo hleb za ručak. Nećete više biti gladni, ali osećaj nije baš da se raspametite.

Trebalo bi da budete opušteni. Seks je najintimnije moguće iskustvo koje dvoje ljudi može da deli. Ali, predstavlja i potencijalno „minsko polje“ sitnih neprijatnosti. A osoba koja je u stanju da nonšalantno i opušteno pređe preko čudnih zvukova, ili telesnih tečnosti, a da ne izgleda kao da bi najradije pobegla koliko je noge nose ako se desi neka od tih sitnih neprijatnosti je osoba sa kojom vam seksa verovatno nikad neće biti dosta. Jer je svesna svog tela, i ne stidi ga se.

Morate da osetite da je partneru stalo i do vašeg zadovoljstva. Ako se osoba sa kojom ste završili u krevetu ponaša kao da joj je cilj samo sopstveno zadovoljstvo, teško da će seks biti za pamćenje. Ali… ako ste oboje puni entuzijazma i želite da udovoljite jedno drugom – to je prava stvar i seks će biti sjajan bez obzira na prethodno (ne)iskustvo.

Predigra. Ponekad je putovanje veće uživanje od stizanja na „cilj“, naročito ako je u pitanju seks sa osobom za kojom čeznete duže vreme, iz ovih ili onih razloga.

Otkrivanje novih stvari. Ovo se, naravno, neće događati svaki put kad dođe do seksa, ali kad god otkrijete nešto novo i uzbudljivo, u čemu oboje uživate, seks će biti za pamćenje.

Partner koji vas neopisivo uzbuđuje. Ne glavna cica ili najbolji frajer u kraju, nego neko ko vas privlači fizički, tako da ne možete da skinete pogled s njega ili nje, ali istovremeno i neko sa kim i razgovor može da bude uzbudljiv koliko i seks. Znate, da zadrhtite samo kad pomislite na njega, ili nju. Ne najlepši, najzgodniji, ne najlepša, najzgodnija… nego onaj jedan, jedini, ona jedna, jedina.

Sirova strast.Znate, ono kad posle pomislite kako se niko pre njega (ili nje) ne računa.

Komunikacija. Ali na onom navišem nivou, kad znate šta osoba sa kojom ste želi i pre nego što ona sama toga postane svesna.

(Espreso/Krstarica)