in

Tvrdi se da vam se spremaju VEOMA CRNE STVARI

Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

U našem narodu postoje brojna sujeverja vezana za određene predmete, gde ih treba držati da biste privukli sreću i izobilje, kao i koje nikako ne treba čuvati u kući jer donose nesreću. Takođe, veruje se i da neke od njih nije dobro ako izgubite, jer ćete “navući bedu na vrat”…

Ova tri predmeta bolje dobro čuvajte, jer ako ih izgubite – biće problema!

1. Burme

Osim što će se vaš bračni partner naljutiti, nije dobro izgubiti burmu jer ćete i po jednom starom verovanju tako prizvati nesreću. Logično, gubitak venčanog prstena se povezuje sa skorim razvodom. Ovo se tumači kao prekidanje veze sa partnerom, a nisu isključene ni velike svađe u porodici.

2. Rukavice

Gubitak rukavica (ili samo jedne) može iskomplikovati prijateljske i ljubavne odnose. Ovaj komad garderobe koji se nosi na ruci “apsorbuje” energiju svog vlasnika, pa tako ako ostanete bez nje, narušiće se harmonija i sklad u životu, kaže staro verovanje. Negativan uticaj očitaće se i na polju posla, sa kolegama, a sitne razmirice mogu da prerasti u ozbiljne svađe.

3. “Zatvarač” na torbi

U davna vremena nisu postojali rajsferšlusi, torbe i prtljag su se zatvarali vrpcama i dugmićima, a u slučaju da jedno od ta dva izgubite, možete da očekujete finansijski gubitak.

Osim toga, nije poželjno da se izgube i sledeći prdmeti: ključevi, kapa i makaze.

Bonus video:

SPEKTAKL ISPRED PIONIRA: Navijači Partizana napravili vrelu uvertiru za Huventud KURIR VIDEO

00:28

SPEKTAKL ISPRED PIONIRA: Navijači Partizana napravili vrelu uvertiru za Huventud KURIR VIDEO

(Espreso/Mondo)