in

Totalno ju je UNIŠTIO SA OVIM POTEZOM, AU!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Deidre je stručnjak za odnose u vezi – braku, a ovoga puta za pomoć joj se obratio muškarac koji vara ženu, ali to njegova supruga nije znala do sada.

Imam potrebe koje ona ne može da zadovolji i zato sam odlučio da to uradim njoj iza leđa. Povredio sam je, ali nisam to želeo.

Ja imam 47. godina, a moja supruga 45. godina, u braku smo 22 godine. Seks nam je na početku bio odličan, međutim tokom vremena to se menjalo. Ona želi samo jednom nedeljno da imamo seks i to u jednoj pozi, a ja imam mnogo veće potrebe.

Godinama sam to podnosio, zbog dece dok su bili mali, a sada su odrasli, odslelili se. Taman kada smo sami i možemo da uživamo, njoj je želja još više opala. Ne želi da imamo seks, nezainteresovana.

Zato sam odlučio da nađem nešto preko mreža. Viđao sam se sa jednom ženom, rekao sam joj da sam u otvorenoj vezi. Međutim, vremenom je počela previše da se vezuje za mene, došla mi je čak i kući. Moja žena je videla i sve povezala. Morao sam da joj priznam.

Bila je slomljena, ali je odlučila da mi oprosti. Međutim, sada stalno traži da joj pričam o tom iskustvu i da joj prepričavam detalje.

Deidre je odgovorila:

Vi uporno sve ovo želite da predstavite kao da je niste prevarili, kao da ste samo morali da zadovoljite potrebe. Ukoliko je zaista volite morate prestati da je varate, a pored toga sada dosta morate da radite na vezi sa njom i da joj pokažete koliko vam je stalo. Potrudite se na drugi način da vratite bliskost sa njom, a ne samo tako što ćete joj ponuditi seks. Na kraju kada se stvari među vama srede i seksualni život više neće biti problem.

(Espreso / Srbija Danas)