in

Sve je RASKRINKANO, nije kasno da se PROMENITE!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Da li ima muškaraca koji su loši u seksu?

Naravno da ima!

Međutim, koji su to muškarci?

Odgovor nije jednostavan, ali su žene izdvojile pet stvari koje nikako ne vole.

Upravo zbog ovih stvari su sklone tome da kažu da su se loše provele u krevetu.

Evo o čemu se radi:

1. Hvalisanje veličinom penisa

Kada muškarac očekuje da ga žena hvali zbog veličine penisa, to nimalo privlačno ne deluje nežnijem polu. Ukazuje na nesigurnost, a to svakako nije osobina koja će raspaliti strasti kod žene (makar većine njih). Postoji mogućnost da to radi i jer je prepotentan, a što izaziva istu reakciju. Savet seksologa ženama je da ga, ukoliko im je stalo do partnera, uvere da je njegova “veličina” savršena za njih, ali i da nema potrebe da o tome stalno pričaju.

2. Momenat “bušilice”

“Ako se muškarac polnim organom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi”, tvrdi seksolog Kler Kavano. Postoji i opcija da žuri kako bi što pre dostigao vrhunac ili, pak, iz straha da će izgubiti erekciju, ali koji god da je razlog, ženama to ne prija. Imaju utisak da ne učestvuju u seksu, već da su samo pomoćno “sredstvo” za masturbaciju. Seksolog kaže da dame najčešće preferiraju sporiji ritam uz trenje, jer im donosi više užitka.

3. Zanemarivanje “one tačke”

Iako znaju da je okidač za užitak kod žena, mnogi muškarci izbegavaju da stimulišu klitoris tokom seksa. Najčešći razlog tome je što veruju da je sama penetracija dovoljna da bi žena doživela vrhunac, pa im ovo dođe kao neka vrsta uvrede. Seksolog savetuje da uputite partnera u vrste orgazama kod žena, da neke jednostavno ne mogu da dožive vrhunac bez njegove stimulacije, i da to nije “udarac na njihovu čast” u krevetu.

4. Produžavanje seksa zarad orgazma

I ženama i muškarcima se dešava da nekada, čak i kada uz sebe imaju najvatrenije partnere sa kojima su savršeno seksualno kompatibilni, jednostavno ne mogu da dožive vrhunac. Problem je što ponekad muškarci insistiraju na tome da ženi pruže zadovoljstvo, pa maksimalno produžavaju seks. Savet psihologa – bolje je pitajte šta želi u krevetu, nego da idete na kartu dugog odnosa.

5. Gubitak interesovanja odmah po završetku odnosa

Nekada su se žene žalile na muškarce koji se čim “završe posao”, okrenu na drugu stranu i zaspu, a sada im nešto drugo zaokupljuje pažnju. Sve više je muškaraca koji se, po postignutom vrhuncu, hvataju za telefon. Ovakvo ponašanje žene ne vole, poništava svaku bliskost (emotivnu ili čisto seksualnu) koja je postojala tokom odnosa. Seksolog savetuje – popričajte malo sa ženom pre nego što se zaletite da vidite šta ima na društvenim mrežama, ispričajte neku šalu, nasmejete se zajedno… Biće lepše i njoj i vama.

Bonus video:

POPODNEVNI DNEVNIK 05.11.2021.

19:57

POPODNEVNI DNEVNIK 05.11.2021.

(Espreso/Krstarica)