in

Stručnjak savetuje šta da uradite

Ilustracija, Foto: Profimedia

Srećom, jedan doktor otkrio je šta tačno treba da uradite ako imate erekciju koja jednostavno neće da nestane.

Nasumične erekcije

Objavom na TikTok-u, dr Karan Rajan je odgovorio jednom korisniku koji je rekao da je najbolji način za mokrenje sa erekcijom da postanete „padobranac broj jedan“. To bi podrazumevalo da stanete licem nadole preko toaleta sa penisom u toaletu.

Dr Rajan je otkrio „nauku“ koja stoji iza oslobađanja od erekcije u roku od trideset sekundi.

Rekao je: „Svi znaju da se momci nasumično dobijaju erekciju, mnogi čak i do pet puta dnevno, pogotovo noću.

Zvanične smernice takođe preporučuju da se zagrejete u toploj kupki ili da piškite

„Verovatno su vam rekli da možete da sprečite svog vojnika da salutira tako što ćete se tuširati hladnom vodom ili ugurati “kornišon” u u pojas, ili razmišljajući o jadnoj staroj baki.

Umesto da urade bilo koju od tih stvari, dr Rajan je podelio sa svojih 4,4 miliona pratilaca šta će zapravo funkcionisati.

Maraton

Ako problem ne nestane za četiri sata, trebalo bi da odete u hitnu pomoć jer je ovo hitan slučaj. Dr Karan je ranije otkrio da je najgori slučaj koji je ikada lečio u hitnoj pomoći bio čovek koji je patio od “maratonske erekcije”. Ovo se dogodilo nakon što je uzeo previše tableta Vijagre.

Genijalan trik

„Savijajte mišić. Kada napnete bilo koji mišić, posebno veliki mišić kao što je na butinama, krv iz napunjenih tkiva, kavernoznog tela i spongiozuma, bi se preusmerila na savijeni mišić. Napinjanje vam takođe može pomoći da se fokusirate na nešto drugo i kada vam je um ometan, videćete kako se vaš ekskalibur pretvara u vlažni hot dog.”

Postoji niz stvari koje možete da uradite da biste se rešili erekcije i rekli su da ako je prošlo manje od četiri sata onda nežne vežbe poput džogiranja ili vožnje bicikla mogu pomoći da se smanji.

Zvanične smernice takođe preporučuju da se zagrejete u toploj kupki ili da piškite. Upotreba paracetamola ili ibuprofena takođe može pomoći.

(Espreso)