in

“ŠTA NIJE U REDU SA MNOM?” Zbog onoga što mi BIVŠI RADI U KREVETU ne mogu da se ISKONTROLIŠEM!

ilustracija, Foto: Profimedia

Mnogi parovi i nakon raskida ostanu u kontaktu. I redovno upražnjavaju seks. Ili su u kontaktu iz nekog razloga, a onda se seks dogodi spontano.

Jedna 32-godišnjakinja se obratila psihoterapeutkinji Deidre Sanders i zamolila je za savet.

– Ovo mi se nikada ranije nije dogodilo. Ni sa njim, ni sa bilo kojim drugim partnerom i jako sam zabrinuta, započela je svoju priču ova devojka.

– Moj bivši ima 38 godina i pet godina smo bili u vezi. Raskinuli smo pre dve godine. On je onda upoznao drugu ženu i počeo da živi sa njom. Ostali smo u kontaktu jer imamo sina. Pre nekoliko meseci je došao da ga vidi i predložila sam mu da popijemo piće. Ostao je na večeri i na kraju smo završili u krevetu. Znam da je to pogrešno ali nisam mogla da se suzdržim, napisala je.

Međutim, iako je seks bio sjajan ona nije mogla da doživi orgazam.

Kada je sledeći put došao, ponovo su imali seks bez obaveza, ali baš kao i prvi put – nije mogla da postigne vrhunac.

I to je nastavilo da se ponavlja.

– I dalje mi se dopada kao i ranije i sve funkcioniše psihički. Ne razumem šta nije u redu sa mnom?, upitala je devojka psihoterapeutkinju.

Verovatno vas krivica sprečava

– Kažete da znate da je to pogrešno. On ima devojku, a i vaš sin je u blizini. Verovatno niste opušteni, ili se ustručavate. Naš najveći polni organ je mozak, tako da, čak i ako telo žene reaguje, njen mozak može da je spreči da uživa u seksu. Možda je to znak da je najbolje da prekinete odnos pre nego njegova partnerka sazna, ili vi i vaš sin budete povređeni, odgovorila je Deidre.

Bonus video:

00:11

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

(Espreso/The Sun)