in

SPAVALA SAM SA DEČKOVIM BRATOM TOKOM PANDEMIJE, a onda su od mene TRAŽILI najodvratniju STVAR i ja sam PRISTALA!

PORODIČNA PRIČA: Brat mu se uselio u stan… A onda i u ženu, Foto: Profimedia

Neki ljudi imaju želju da probaju različite stvari.

A neki u svemu tome mogu da odu prilično daleko.

Jedna Britanka je ispričala priču u kojoj je objasnila šta je tražila od svog dečka i njegovog rođenog brata.

Prošle godine je brat od mog dečka ostao bez posla tokom pandemije, zbog čega se preselio kod nas. Proveli smo mnogo vremena zajedno jer sam i ja u tom periodu bila bez posla i počeli smo da imamo seks – započela je svoju priču.

Oboje smo osećali krivicu jer smo to krili od mog momka, a onda smo mu priznali i bili smo iznenađeni njegovom reakcijom. On je reagovao potpuno smireno. Prvih par meseci sam imala seks sa jednim, pa sa drugim, a onda su mi rekli da bi želeli da spavaju sa mnom u isto vreme – objašnjava ona i nastavlja:

– Ja sam imala seks sa dva momka i ranije, ali nikada sa osobama koje volim. Seks sa mojim dečkom i njegovim rođenim bratom je najbolji seks koji sam imala do sad. Međutim, sada je njegov brat dobio novi posao i dečko želi da prestanemo to da radimo.

Moj dečko insistira na tome da samo on i ja imamo seks, ali ja ne želim na to da pristanem. Rekao mi je da u tom slučaju izaberem između njega i njegovog brata, ali sam rekla da ih želim oboje. Kaže da je ovo bio samo jedan dogovor, ali da nema potrebe da to dalje nastavljamo.

– Još uvek nismo razgovarali sa njegovim bratom o tome jer prvo želimo da to da rešimo između nas dvoje. Ja bih volela da pronađem način da i dalje imam seks i sa njim i sa njegovim bratom u isto vreme- završava svoju priču.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/slate.com)