in

Sjajan je na svim poljima OSIM u KREVETU, gotov je za nekoliko MINUTA!

Ilustracija, Foto: Profimedia

Seks s mojim dečkom je stvarno užasan. Pažljiv je u svakom pogledu, osim kada je spavaća soba u pitanju. Kuva ukusna jela, poštuje moja osećanja i mišljenja i uključuje me u sve. Ali, kada je u pitanju seks, on je apsolutno užasan – napisala je jedna devojka za The Sun.

Zajedno su tri meseca i njihov seksualni život je pravo razočaranje. Najgore je što se čini potpuno nesvestan. Nikada nemaju predigru, a seks je svaki put gotov za svega nekoliko minuta – čim on postigne orgazam.

– Ponekad preuzmem kontrolu i osećam da uspevam da rešim problem, ali on brzo ponovno preuzima kontrolu. Kako da razgovaram s njim, a da mu potpuno ne uništim samopouzdanje? – pitala je psihoterapeutkinju Dirdru.

Može biti neprijatno razgovarati o seksu, pogotovo kada stvari ne idu kako biste želeli, ali jedini način da to rešite je komunikacija. Ovo je razgovor koji se vodi izvan spavaće sobe i kada ste oboje dobro raspoloženi. Jednostavno objasnite da biste želeli predigru kako biste bili sigurni da ste oboje spremni kako biste oboje mogli da uživate ​​u trenutku – odgovorila joj je stručnjakinja.

Bonus video:

CENTRALNI DNEVNIK 20.02.2022.

25:37

CENTRALNI DNEVNIK 20.02.2022.

(Espreso/Večernji list)