in

Sačekao sam je na aerodromu i DOŽIVEO ŠOK (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook

Kolin Or (40) iz Edinburga putem interneta upoznao je Ukrajinku Olgu Marčenko. Sjajno su se slagali i posle komunikacije na aplikaciji za upoznavanje razmenili mejlove, a odatle je sve išlo sve brže i brže. Činilo mu se da je konačno našao onu pravu. Međutim, Olga, koja živi u Lugansku sa svojom ćerkom, bila je u finansijskim problemima pa je Kolin rešio da joj pomaže koliko može. Slao im je novac i bio tu za njih.

Nije prošlo dugo, a Olga mu je rekla da je zaljubljena u njega i da želi da se preseli u Edinburg da bude sa njim. Kolin je počeo da štedi novac da bi im platio kartu. Dogovor je bio da dođe prvog jula – šest meseci nakon što su se upoznali.

Međutim, Kolin kaže da je ostao ponižen kada je shvatio da Olga i njena ćerka nisu stigle kao što su se dogovorili. Ovaj samohrani otac, toliko uveren u ljubav između njega i Olge, bio je uveren da im se nešto dogodilo, te je alarmirao i policiju. Saznao je da je živa i da nije u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Muškarac
foto: Printscreen/Facebook

Kolin je tek tad shvatio da je prevaren i da ga je Olga koristila da bi mu izvukla novac.

– Naravno da joj nisam odmah sasvim verovao. Međutim, nakon svih poruka i poziva mislio sam da nema razloga za sumnju. Voleo bih samo da je pitam zašto je baš mene odabrala. Ima toliko muškaraca širom sveta, a ona je odabrala običnog radnika iz srednje klase da ga pokrade. Krvavo sam zaradio taj novac i zaradio herniju pokušavajući da zaradim još više da bih mogao da pošaljem njoj i njenoj ćerki – kaže Kolin koji želi da svojom pričom upozori druge.

(Espreso)