in

Rekla sam mu 3 reči kad smo se svukli i pretvorio se u DIVLJU zverku koja je gorela od STRASTI do JUTRA: Probajte!

Nekoliko jednostavnih reči je dovoljno da ga ubedite u suprotno, Foto: Profimedia

Da bi seks bio dobar, neophodno je da oba partnera budu zainteresovana.

Ne za sam seks, već za želje i potrebe onog drugog.

Ali šta kada partner baš i nema sluha za to?

Nekoliko jednostavnih reči je dovoljno da ga ubedite u suprotno.

Prema rečima stručnjaka za seksualne odnose, vaše misli niko ne čita i ne može da zna da li nešto želite u seksu dok to i ne kažete.

Pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksualni život je sledeće: Ako partner radi nešto što vam se ne dopada, ne smete to da prećutite.

Emili Mors, seksolog, otkriva koje su to magične reči za dobar seks.

“Pokušajmo to ovako!”

To je sve što treba da naučite i kažete partneru.

Magične su, jer ne trpite ako vam se nešto ne dopada, jer preduzimate inicijativu i to veoma konkretnu, u vidu predloga.

Emili ističe da je za bolji seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanje jeste ljubav prema sopstvenom telu.

Posmatrajte sebe kao i kao seksualno biće. Važna je i briga o izgledu, a da biste se osećali zavodljivo, obucite neku seksi odeću i pogledajte se u ogledalo. Ta seksipilna osoba ste vi.

Kao poslednji savet seksolog izdvaja pravilo po kome svako mora da bude “kralj, odnosno kraljica ličnog seksualnog zadovoljstva”. To znači da svoje seksualne potrebe i želje upoznate do detalja.

“Ako to još niste uradili, svakako je vreme da otkrijete svoje erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara”, istakla je Emili Mors.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Krstarica)