in

RADITE IM OVO I ŽENE ĆE VAS MOLITI DA IH ODVEDETE U KREVET

Ženama treba više vremena za zagrevanje pre seksa, zato momci, ne žurite! Želite li da vas moli da je odvedete u krevet, usvojite neka pravila.

Zapamtite, u seksu nije važna brzina već kvalitet, odnosno količina strasti. Što je strasti više, užitak će biti veći. Žene jednostavno obožavaju nežne poljupce i dodire i s tim nikada nećete pogrešiti. Čak i ako niste imali seks u planu, takve nežnosti mogu ženu pretvoriti u pohotnu divljakušu koja će na kraju navaliti na vas.

Uz ovih šest trikova seks će biti bolji:

1. Usporite

Seks nije trka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polako je dirajte po trbuhu, rukama, nogama… Polako je ljubite svugde, a u početku se posebno koncentrišite na potiljak – od toga žene polude. Dodire umetnite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte je po licu dok priča, po koljenu dok ispijate kafu, prenosi 24sata.hr.

2. Dajte joj mrvice i čekajte

Krenite je ljubiti po telu pa stanite i pustite da malo čeka, znači preuzmite kontrolu. Bude li želela da nastavite, ostavite je da pričeka još malo. To ih uzbuđuje.

3. Puno nežnih poljubaca

Što su poljupci nežniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks-mašina. Suzdržite se u početku od previše slinjenja, koncentrišite se na rad usnama, ali i njihove mete – vrat i područje oko ušiju većini su erogene zone.

4. Grickajte je pomalo

Između nežnih poljubaca malo je gricnite, posebno uške i donju usnu. Budite i dalje nežni, ali na momente malo konkretniji. Vrpoljiće se od zadovoljstva, piše Indiatimes.

5. Govorite joj koliko je želite

Šapućite joj koliko vam je lepa i koliko je želite. Neka oseti topli povetarac vašeg daha na uhu, mnoge žene od toga se naježe i “polude”.

6. Budite nepredvidivi

Znači, nemojte pre seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape… To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sledeći korak jer je neizvesnost, takođe, uzbudljiva.

(Espreso)