in

Radio je to sa DRUGOM ženom, BILO JE STRAŠNO

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jednoj Engleskinji se zbog saznanja o svom suprugu život promenio iz korena.

– Sasvim slučajno sam u muževljevom kompjuteru nabasala na video snimak koji je snimio sa drugom ženom. Bila sam šokirana, i kada sam se suočila s njim, on mi je rekao da je to video koji je snimio s prvom suprugom – počinje svoju priču.

– Obećao mi je da će obrisati taj snimak sa hard diska, i to je zaista uradio. Međutim, nekoliko dana kasnije pronašla sam njegov USB i kada sam ga uključila, tu su bili iskopirani video snimci.

– Bila sam van sebe od besa, i kada sam ga napala zbog toga, on mi se izvinio zbog laganja i onda me je totalno šokirao objašnjenjem zašto ne želi da izbriše te snimke. Prvo je konstatovao da mu mnogo nedostaje kako je tada izgledao, jer je imao skoro 50 kilograma manje nego sada. Takođe, kaže da je to jedini snimak na kojem je snimljena njegova omiljena (sada uginula) mačka – objašnjava ona i nastavlja:

– Na kraju mi je opušteno rekao da ako obriše video, sve će to biti nepovratno izgubljeno. Nisam mu poverovala ni reč. Mogu da razumem sve te fizičke prednosti i mane, ali ne mogu da pređem preko činjenice da me je lagao, kao i da ne želi odmah da izbriše video. Što je najgore od svega, sa mnom nije vodio ljubav više od dve godine, ali je zato mogao da se snima sa drugom ženom – završila je svoju priču prilično zabrinuta.

(Espreso)