in

Postavi mu OVO PITANJE na POČETKU veze, tako ćeš ZNATI da li ste JEDNO za DRUGO, ne gubi vreme na POGREŠNOG!

Možda biste pomislili da imate sve vreme ovog sveta da se upoznate, što jeste tačno, ali ako vam neko ne odgovara od samog starta, a to lako možete saznati postavljanjem jasnih pitanja, nema smisla gubiti vreme na njega. Koja su to pitanja koja treba da postavite na početku veze?

Kakva te veza zanima?

Postavite ovo pitanje i znaćete na čemu ste. Ono će vam otkriti da li osoba želi otvorenu vezu ili je spremna sa vama da bude “jedan na jedan”.

foto: Profimedia

Koje kvalitete ceniš kod osobe?

Ako osoba sa kojom ste na sastanku tvrdi da je od svog partnera očekuje da bude pozitivan, aktivan, vredan, strpljiv, pažljiv, ljubazan i sl, biće vam jasno da li se uklapate u njegovu viziju idealnog odnosa. Naravno niko ne može da ispuni sve navedene uslove, ali ako apsolutno ne možete sebe da pronađete na listi, onda je to jasan znak u kom pravcu treba da idete.

Kako izgleda tvoja tipična nedelja, vikend?

Odgovor na ovo pitanje daće vam jasnu predstavu o tome da li je predmet vašeg interesovanja pasivna ili aktivna osoba. Da li voli izlaske, ili radije večeri provodi kod kuće, gledajući prenos fudbala na TV?

Seks
foto: Profimedia

Kakva je tvoja porodica?

Stav o odnosima u porodici je veoma važan. Ako osoba sa kojom ste na sastanku ima pozitivno mišljenje o svojim članovima porodice, znači da je vrlo verovatno da ćete se i vi snaći u njihovoj blizini. Loši odnosi i negativan stav, nagoveštavaju probleme u samom startu.

Seks
foto: Profimedia

Šta za tebe predstavlja izazov?

Takođe u sklopu ovog pitanja može da bude i dodatno pitanje “šta si poslednje uzbudljivo uradio u životu?”. Ovo će vam dati jasniju sliku o tome sa kakvom osobom imate posla. Ako vaš potencijalni ljubavnik beži od izazova i vodi miran život, a vi ste avanturistički duh, vrlo teško ćete pronaći zlatnu sredinu.

(Espreso)