in

Poslušajte kineske astrologe, do sada su bili NEPOGREŠIVI

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/FILMSPOT TRAILER

Poslednji jesenji mesec će za nekoliko znakova biti u znaku velikih i pozitivnih promena, koje će uticati na sve oblasti života, a najviše na finansije. Kineski astrolozi su otkrili ko će imati najviše sreće u novembru.

Majmun

Majmuni su poslednjih meseci prolazili kroz manju krizu na ljubavnom planu, njihov odnos sa partnerom je “zapao u ćorsokak”, Ništa bolja nije bila situacija ni sa karijerom. Na sreću, ove poteškoće su iza njih, u novembru ih očekuju velike promene. Posebno će biti uspešni na poslu – nije isključen novi izvor prihoda i neočekivani profit.

Pacov

Uravnoteženi i generalno optimistični, Pacovi lako pronalaze zajednički jezik sa drugima. Njihova krotka priroda im omogućava ne samo da imaju mnogo prijatelja, već i ostvare sve što zacrtaju. U novembru, astrolozi kažu da će se Pacovima otvoriti šanse da sprovedu ideje u delo i povećaju prihode.

Zmija

Za predstavnike ovog znaka život će početi da se poboljšava u prvoj dekadi novembra. Najveće promene će se desiti na polju finansija – očekuje ih iznenadni priliv novca koji im je bio i te kako potreban da reše probleme. Nije isključeno da će se ovaj novčani dobitak desiti bukvalno preko noći. Savet je i da povedu računa o zdravlju, posebno da zaštite stopala i ruke od hladnoće.

Zmaj

Prijateljski nastrojeni Zmajevi imaju urođenu sposobnost da zarade novac. Ovo će biti posebno naglašeno početkom novembra i kod osoba rođenih 1988. i 2000. godine. Zmajeve će sreća pratiti i naredna četiri meseca kada postoji velika šansa da dobiju unapređenje i povećaju zaradu.

(Espreso)