in

PONEDELJKOM I UTORKOM VODIM LJUBAV S BIVŠOM ŽENOM, SREDOM I ČETVRTKOM S DEVOJKOM, a za VIKEND ih SPAJAM!

Kevin se svim srcem zalaže za veze sa više partnera, Foto: Profimedia

Kevin Vesli (39), motivacioni govornik iz Severne Karoline, živi, kako kaže, u srećnoj vezi sa dve žene, a da sve bude još čudnije, jedna od njih je njegova bivša supruga.

Kevin se svim srcem zalaže za veze sa više partnera, ali napominje da je potrebno uložiti mnogo truda da bi sve tri strane bile zadovoljne.

Svoju bivšu suprugu Džejmi Tene, Kevin je upoznao u crkvi, i njih dvoje su 13 godina bili u braku, pre nego što su se razveli 2015. godine.

Njih dvoje priznaju da je glavni razlog ra razvod bio taj što su se stalno svađali i na kraju je situacija postala neizdrživa i Vesli je odlučio da je vreme da svako krene svojim putem.

Međutim, Kevin je dugo maštao o vezi sa dve žene, i na kraju je to uspeo da ostvari u stvarnosti.

Početkom 2020. Vesli je upoznao Lejsi Le Bo. Odmah joj je stavio do znanja da on želi da napravi ljubavni trougao.

Pre toga, Kevin je isto predložio Džejmi i ona je pristala jer ju je, kako objašnjava, privukla nova mogućnost da ožive svoju vezu.

Lejsi je posle prvobitnog odbijanja, na kraju ipak pristala, ali samo pod uslovom da druga žena bude Džejmi.

Kevin je organizovao njihovo upoznavanje, i ostavio je žene da se dogovore. Njih dve tvrde da su heteroseksualne ali da su zaljubljene u Kevina i da im ne smeta da ga “dele”.

To, naravno, podrazumeva i dobru organizaciju. Da bi sve bilo pravedno podeljeno, njih troje imaju tačno utvrđenu rutinu: Kevin se ponedeljkom i utorkom viđa sa Džejmi, sreda i četvrtak su rezervisani za Lejsi, a preostala tri dana njih troje provode zajedno.

Da ne bi povredio osećanja svojih žena, Kevin vodi računa da u javnosti ne pokazuje previše naklonosti ni prema jednoj ni drugoj.

“Posle razvoda, imao sam nekoliko veza, i većina devojaka je bila za vezu sa još jednom ženom, ali nikako nisu prihvatale da to bude Džejmi, jer su smatrale da me previše stvari povezuje sa njom, i da će ona zbog toga biti dominantna. Sve se promenilo kada su se upoznale Džejmi i Lejsi, odmah su se sprijateljile i to je bilo magično”, objašnjava Kevin.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Daily Mail)