in

Pitali smo žene iz Srbije koje su najgore prevare koje su doživele

Pitali smo žene iz Srbije koje su najgore prevare koje su doživele

Preko Fejsbuka je saznala da njen muž živi dvostruki život.

Ljudi varaju i tu nije ništa novo. Neke prevare bole više, od nekih se oporavljamo duže, neke zaboravimo čim ostavimo partnera. Danas pričamo o najgorim prevarama koje su iskusile žene u Srbiji.

„Meni se u prethodnoj vezi desilo da upoznam ‘drugaricu’ svoga dečka odnosno on je tako predstavio kao drugaricu sa fakulteta. Sedeli smo jedno veče, bilo je neko društvo kod njega i tada sam je prvi put videla, a onda sam ubrzo saznala da je to devojka sa kojom me je varao neko vreme. Zamislite upoznao me je sa devojom s kojom me vara“, rekla je Ivana.

„U njegovom kupatilu sam pronašla uloške koji nisu bili moji. Nisam dramila, samo sam počela krišom da mu uzimam telefon. Ubrzo sam primetila da u njegovom životu postoji puno devojčica sa kojima se viđa, a da sam ja devojka za pokazivanje. Slomila sam se“, kaže Olivera.

„Varao me je sa prvom komšinicom. Godinama“, rekla je Sanja.

„Bili smo vereni i za mesec dana je trebalo da počnemo da živimo zajedno, a onda je došao jednog dana i rekao mi da me više ne voli i da ima novu devojku koja je trudna“, rekla je Nevena.

„Živeo je u inostranstvu kako bi više zaradio i omogućio meni i deci bolje uslove za život, a zapravo je tamo imao drugu ženu s kojom je živeo“, kaže Buba.

„Bivši muž me je varao s njegovom najboljom drugaricom. Ta devojka je bila i moja dobra drugarica“, kaže Slađa.

„Ubedljivo najgora prevara koju sam doživela priredili su mi tadašnji dečko i rođena sestra. Bili su zajedno mesec dana, a onda smo jedan dan otišli na kafu i tad su mi priznali“, rekla je Biljana.

„Ostavio me je na njegov rođendan pod izgovorm da više ne može, a onda sam videla nepoznatu devojku koju grli i koja mu daje poklom. To je najgore iskustvo koje sam doživela, čak je i uzeo moj poklon“, kaže Tanja.

„Godinam sam mislila kako radi u kladionici, a on je bio kod druge žene po osam sati dnevno. Planirali smo bebu i zajednički život“, kaže Marijana.

„Saznala sam da živi dvostruki život. U Beogradu deca i ja, u Novom Sadu druga žena i beba. Preko Fejsbuka sam videla. Kucala sam njegovo ime i prezime kada mi je izašao profil nepoznate žene sa profilnom slikom nje u zadrljaju mog muža, čak je dodala pored svog naše prezime“, rekla je Ana.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram